"It's too cold outside, for angels to fly"

Måste verkligen be om ursäkt för att jag inte har bloggat, känns som att jag börjar alla mina inlägg så nuför tiden, men ärligt talat så har jag varken tid eller lust.
Lite re-cap på senatse tiden då. Vi tävlade sectionals med cheer laget förra lördagen vilket gick sämst. En tjej slutade dagen innan, 5 minuter innan vi skulle visa upp vårt program för skolan. Kändes så himla tråkigt, jag kan fortfarande inte förstå att man kan göra något sådant. Vi slutade iallafall på 12:de plats av 14. 
Efter den tävling så känns det nästan för att vi är klara med cheerleadingen, vi har bara två matcher kvar varav en är senior night. Vi jobbar just nu med att göra det programmet. Ska jag vara helt ärlig så är jag ganska besviken på mitt cheer-år. Hade hoppats på tjejer som tar det mer seriöst. Nej, nu ska jag försöka tänkte positivt! Eftersom cheeren tar slut i typ mitten av februari har jag börjat tänka på vad jag vill göra i vår. Har ju fortfarande musikalen kvar, men det har premiär i mars, så vill ju ha något att göra i april och maj. Har pratat med en tjej som dansar i en studio här i Genoa, och hon tycker att jag borde ta en klass där. Låter ganska kul faktiskt, har verkligen saknat dansen!
 
Förövrigt så har jag försökt ändra min attityd till saker och ting här. Verkligen försöka göra varje dag rolig, då jag har insett att jag kommer vara i sverige om bara 4 månader. Ska börja vara mer spontan! (Vilket jag faktiskt är just nu, planerade precis en mall trip med Maggie imorgon, är i stort behov av nya skor)
 
Annars så händer det inte så mycket här i Genoa. Nästa fredag så har vi en semi-formal dans på skolan. Temat är "Beauty and The Geek", men ingen kommer typ klä ut sig. Ska själv ha på mig en paljettkjol!
Min art lärare har även anmält mig till en fototävling, så om min bild blir vald så får jag åka med några andra art elever till en tävling i april! Hoppas verkligen att jag kommer med!
 
Det har snöat mycket för första gången i Illinois idag! Även om det bara är typ 2 eller 3 inches, så är det det mesta vi har haft detta år! Och alla är verkligen sjukt rädda för att åka bil i snön här. Liksom sist det snöade så ställde skolan in alla after-school-activities, typ sport träningar och sånt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lowely flower good luck :-)

2013-02-04 @ 07:36:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0