Happy New Year!!!!

Vill först säga att det här är ett förprogramerat inlägg.

Sista dagen på 2011, hur känns det? Bra!
Kan inte förstå att tiden har gått så fort. Det känns som om det var igår jag skulle börja gymnasiet och var jättenervös, eller när jag skulle börja i mitt nya cheerleading lag och var livrädd att alla skulle känna varandra. Och se nu; ungefär av sjättedel av hela min gymnasietid har gått. Och mindre än en vecka tävlar jag för första gången med ett lag som jag verkligen trivs i.

Men vårterminen känns så avlägsen. Sommaren också. Saknar de på ett sätt. Min gamla skola må vara väldigt dålig men jag saknar ändå den. Konstigt, trodde aldrig jag skulle göra det.
Och sommaren, saknar den av hela mitt hjärta. Vill tillbaka till California, CSULB och mitt lilla rum med min älskade room mate.Om ett år då är jag och alla andra utbytesstudenter 12/13 i USA. Sjukt egentligen. Kan inte förstå det riktigt. Men ändå så himla underbart. Tiden går fort, om ett tag kommer jag stå där på Arlanda med packade resväskor, redo att lämna Sverige.

Jag vill önska er alla ett gott nytt år iallafall så hörs vi år 2012!

New Years Eve

Nu drar jag iväg till en kompis för middag/sleepover med några från klassen.
Hoppas alla får en underbar kväll och god start på år 2012.
Gott nytt år!

Application StatusAhhhhhhhhhhhh!

ISE har fått min application och går igenom den just nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Har också fått datum för SLEP-testet!!!
Känner att saker börja hända nu, längtar så sjukt mycket!


State Choice

Jag har valt att önska delstater. Anledningen till det är många, men den absolut största är att jag vill slippa det kalla klimatet. Hade jag inte gjort något val hade jag fruktat över att hamna i typ Alaska :P
Och ja, jag vet att man kan bli placerad någon annan stans ändå. Fast ändå, tror att det är större chans att slippa typ Alaska om man nu väl har gjort delstatsval iallafall ;)

Här är mina val:Arizona:
Jag har alltid varit intresserad av Arizona av någon okänd anledning. Jag lockas främst av KLIMATET. Sol, sol och åter sol. Plus att om man hamnar i en stat som Arizona känns det mer personligt, om ni förstår vad jag menar. Till exempel Kalifornien eller Florida; även fast man inte skulle hamna där skulle man säkert besöka de staterna i sitt liv ändå. Men typ Arizona, visst skulle man säkert kunna åka dit någongång men inte på samma sätt som de mer ''kända'' staterna.California:
Jag vet att jag säger emot mig själv just nu, men ändå! Jag fulkomligt ÄLSKAR California. I somras pluggade jag en månad på ett college i södra california. Det var den bästa månaden i mitt liv och jag insåg hur mycket jag älskade den stat. Hur fånigt det än låter så kändes det som att jag åkte tillbaka till mitt hemland. Och såklart, vädret.Nevada:
Det här är mitt '''wild card'' val. Har ingen speciell relation till Nevada, men av det jag har läst/sett/hört så verkar det också underbart. Nevada ligegr också nära både Arizona och California och de har även liknande klimat. Och av att titta på bilderna ovan så kan man ju lugnt säga att Nevada verkar rätt så grymt.BTW, förlåt för extremt dålig svenska. Varje gång jag tänker/pratar om USA är det nästan alltid på engelska så svenskan i det här området kommer inte naturligt.

Bilder från weheartit, tumblr eller tagna av mig. Kollage gjorde av mig.


Välkommen!

Hej!
Jag heter Hanna och jag ska åka som utbytesstudent till USA år 12/13.

På den här bloggen kommer jag att berätta om mina förberedelser, mitt liv i USA och hur det är att komma hem till Sverige. Förvänta er också en mängd inlägg om helt andra saker också.


Tänkte berätta lite om mig själv. Jag är sexton år och går första året på gymnasiet i en engelskspråkig samhälle inriktning.

Jag har en mängd intressen. Förutom allt det vanliga (träffa kompisar, shoppa osv.) så gillar jag att dansa, fotografera och resa. Jag spelar teater på min fritid, både i skolan och utanför. Har gjort det i ungefär 7 år.
Men mitt största intresse är cheerleading. Jag tävlar i cheerleading och tränar det 6 timmar i veckan. Jag älskar verkligen sporten av hela mitt hjärta och hoppas verkligen att jag kan fortsätta med det i USA.

Vad mer finns det att berätta? Inte så mycket tror jag!

Poängen med det här inlägget var iallafall: Välkommen!


RSS 2.0