State Choice

Jag har valt att önska delstater. Anledningen till det är många, men den absolut största är att jag vill slippa det kalla klimatet. Hade jag inte gjort något val hade jag fruktat över att hamna i typ Alaska :P
Och ja, jag vet att man kan bli placerad någon annan stans ändå. Fast ändå, tror att det är större chans att slippa typ Alaska om man nu väl har gjort delstatsval iallafall ;)

Här är mina val:Arizona:
Jag har alltid varit intresserad av Arizona av någon okänd anledning. Jag lockas främst av KLIMATET. Sol, sol och åter sol. Plus att om man hamnar i en stat som Arizona känns det mer personligt, om ni förstår vad jag menar. Till exempel Kalifornien eller Florida; även fast man inte skulle hamna där skulle man säkert besöka de staterna i sitt liv ändå. Men typ Arizona, visst skulle man säkert kunna åka dit någongång men inte på samma sätt som de mer ''kända'' staterna.California:
Jag vet att jag säger emot mig själv just nu, men ändå! Jag fulkomligt ÄLSKAR California. I somras pluggade jag en månad på ett college i södra california. Det var den bästa månaden i mitt liv och jag insåg hur mycket jag älskade den stat. Hur fånigt det än låter så kändes det som att jag åkte tillbaka till mitt hemland. Och såklart, vädret.Nevada:
Det här är mitt '''wild card'' val. Har ingen speciell relation till Nevada, men av det jag har läst/sett/hört så verkar det också underbart. Nevada ligegr också nära både Arizona och California och de har även liknande klimat. Och av att titta på bilderna ovan så kan man ju lugnt säga att Nevada verkar rätt så grymt.BTW, förlåt för extremt dålig svenska. Varje gång jag tänker/pratar om USA är det nästan alltid på engelska så svenskan i det här området kommer inte naturligt.

Bilder från weheartit, tumblr eller tagna av mig. Kollage gjorde av mig.


Kommentarer
Postat av: L

Älskar att du är så ambitiös! Om du blir placerad i nån av de stater som du valt så kommer vi att bo relativt nära varandra :)Kramiz <3

2012-01-01 @ 18:19:54
URL: http://www.lillebil.blogspot.com
Postat av: Hanna

Haha, ja, förhoppningsvis :)

2012-01-02 @ 00:31:24
URL: http://hannahighschool.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0