The Wizard of Oz

Hela helgen har varit helt underbar, och vi ändå 2 dagar kvar!!!

Ska ta allt från början; i fredags hade jag premiär plus en till uppvisning med The Wizard of Oz som vi i skolans Drama Club har jobbat med sen i höstas. Det här var första gången jag inte skådespelade i en pjäs utan jag var typ co-director/incharge of costume/makeup/hair/sufflör. Lite blandat alltså.

Vi började dagen med att fixa med allt smink, hår och kläder. När allt det var klart var det dags för den första föreställningen som var för några mellanstadie klasser. Det gick ganska bra, lite repliker blev glömda och scenbyterna var lite sega, men annars rätt så bra. Efter det så hade vi en paus på några timmar. Vi bestämde oss för att köra karaoke och kopplade in mikrofonerna och köttade Glee låter. Det slutade med att hela castet/crewet stod på scenen och dansade macarena (stavning ?). Efter det så gick några iväg för att köpa pizza, och då var meningen att vi skulle öva på lite scener, men självklart blev det inte så. Det slutade med att jag och en kille i min klass satt och tittade på Vampire Diaries (btw HUR bra är det inte??? Jag döööör). Sen åt vi pizza, och snart så var det den andra och riktiga premiären.

Andra gången var grym. Jag satt som sufflör nedanför scenen och behövde inte hjälpa till en ända gång! Allt gick sjukt smooth och var perfekt helt enkelt. Det absolut bästa var i en scen där Dorothy skulle döda the Wicked Witch genom att hälla vatten över henne, tydligen var hinken helt fylld av vatten så hela scenen blev helt blöt plus att halva hinken hamnade på mig, men åhh så bra och äkta det såg ut!

Efteråt gick vi alla hem till en tjej och hade det jätte mysigt. Underbar dag kan jag bara säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0