A big difference.

Nu har jag lugnat ner mig lite och intalat mig själv att ta det lite lugnt och inte tro att värdfamiljen kommer komma om i sekund abar för min profil på ISE sida har ändrats. Men man tycker ju att det borde vara konstigt om jag inte skulle hamna i prairie regionen nu, liksom de är ju knappt någon tid kvar så varför skulle de börja leta någon annanstans? Jag har iallafall kommit fram till att det är inlandsklimat där, vilket betyder att det är väldigt varma somrar och kalla (typ svenska) vintrar. Ärligt talet så blev jag fett taggad! På den senaste tiden har jag ångrat mina delstats val då alla tre var på väldigt varma ställen (Cali, Arizona och Nevada). Jag skulle inte palla 40 grader nu i sommar och liksom 20 grader på vintern. Eller jo, men det är ju något med att uppleva riktig vinter också. Att få ha snow days, se första snön falla och testa smores. Så, jag är glad att jag kommer till ett ställe där jag for liksom the best of both worlds- varmt och sol, och kallare och snö!

Kommentarer
Postat av: Kristin

Hm... De kanske har släppt delstatsvalen helt nu alltså? (eller ja obviously om de har bytt för dig haha..) För det skulle de göra i augusti väl? Min har inte ändrats någonting alls dock :/ Jag blev fett taggad nu när du skrev det där och sen ba.. nä jag har fortfarande samma preference som i december lol ;)

Svar: Antar det...... Förra året så släpptes delstatsvalen den fjärde augusti tror jag så det borde vara dags nu tycker man! Men vem vet liksom, är bara så glad på att se något tecken på framsteg :) Det är ju flera som har haft sin originella preference men fått värdfamilj någon annanstans, så du (och jag) får förhoppningsvis familj snart!!! Vad hade du för delstatsval förresten?
Hanna Olsson

2012-08-08 @ 14:30:06
URL: http://longdistanceletters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0