Candy photos!

DSC04092.jpg DSC_0978.jpg DSC04109.jpg DSC_0998.jpg DSC_0968.jpg DSC_0968DSC04089.jpg DSC04089DSC_0961.jpg DSC_0014.jpg DSC_0014DSC04085-1.jpg DSC04085-1DSC04103.jpg
 
Hej! Bilderna här ovan är slutresultatet till The candy project i photography. Vi fick 10 kategorier som "candy in a unusual place", "candy in a mouth" och "candy in nature" där vi skulle fotografera godis i oliak miljöer! Blev ganska nöjd med endel, som den med usas flagga och den som en sol!
 
Idag hade jag alla "tråkiga" lektioner dvs. spanska, mythology och matte. Precis när jag skulle ta lunch så ropar de upp mig i högatalarna och ber mig komma till the office. Där får jag höra att jag inte ska ha Algebra 1 utan Geometry för att jag var för duktig. Så då blev det att skynda vidare till nästa lektion.
På lunchen hade jag ett sånt där fruktat gå-in-i-matsalen-och-inte-veta-vart-man-ska-sitta moment. Som tur var kom en tjej från mythology upp till mig.
 
 
Efter skolan var jag med och tittade på cheerleading practice. Pratade jätte mycket med en tjej som inte var med pga skada och hon förklarade allt om hur cheer fungerar här. Hon går också på min art så nu "känner" jag någon där också! Efter träningen fick jag coachens nummer, och jag ringde precis henne och hon sa att jag har en tryout på tisdag! Ganska troligtvis kommer jag komma med, men grejen är om jag blir varsity eller jv.
 
Efter skolan hämtade Hannah upp mig (tjejen jag pratade om igår). Vi åkte och shoppade inför the breast cancer game, osm är imorgon. Alla ska ha på sig rosa, så vi köpte matchande tutus och tights!
 
Sedan åkte vi hem till henne och åt middag, en BLT! Fick även pröva Cool Aid, vilket smakade om saft. Vi åkte på någon segway/elektroniskt cykel/motorcykel som tydligen var möjlig att köra utan körkort, vilket betyde att det var säkert. Det var underbart att köra vid majsfälten och känna vinden i håret!
 
Är super taggad inför imorgon, det är A day vilket är min roliga dag, dvs har alla roliga klasser, plus att det är pep rally och sedan football game!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0