Genoa, Illinois

Bilder från min skola, Genoa Kingston High School.
 
Borde nog börja från början. Idag runt 11 tiden satt jag och kollade på weheartit när plötsligt mobilen ringer. Explorius läser jag på skärmen och blir alldeles spänd, jag tänkte "nu händer det!". Jag svarar och ja jag hade gått familj! Minns inte mycket från telefon samtalet, bara att jag skulle bo i någon stad i Illinois, 1.5 h från Chicago. Mamman hade jobbat som rektor på en skola, och den ska jag skulle gå på hette något med Kingston och hade runt 650 elever. Skolan börjar på onsdag så jag kommer åka på tisdag fick jag höra. Ärligt talat så minns jag knappt någpt från samtalet, var för upptagen med att skrika/gråta/dansa/skratta. Hahaha.
 
Men efter att jag hade lagt på kollade jag datorn, för att de skulle skicka all information. Och där, mitt bland alla mail ser jag ett brev med första meningen "Dear Hanna". Ett lååångt mail från min värdmamma Barbara. Hon verkar helt underbar! Hon bor ensam, men resten av familjen bor i närheten. Hon har haft flera utbytesstudenter tidigare och en ska blandannat hälsa på en vecka i höst! Jätte roligt! Vi verkar ha väldigt lika intressen, vilket är super! Hon har en hot tub och hennes niece som bor bredvid henne har en pool! 
 
Jag svarade på mailet och frågade lite frågor om vädret och sånt. Fick ett helt stycke med väder information skrivet i Fahrenheit, så nu måste jag "översätta" det! Det var iallafall bra, nu vet jag vad jag ska packa! Hon skrev också att vi kunde åka och köpa saker jag behöver för skolan, och även vinter kläder sen när det behövs! Yay!
 
Hon berättade även att hennes väns dotter Hannah som är 17 år går på skolan och kunde visa mig runt! DET BETYDER ATT JAG KANSKE INTE BERHÖVER ÄTA FÖRSTA LUNCHEN ENSAM!!! :) Hon är också captain på dans laget!
 
Skolan verkar super! Det är ca 600-650 elever och skol färgerna är orange, blå och vit! Skolans maskot är cogs alltså kugg hjul, hahaha. Skolans motto är "small town school, BIG time pride".
 
Jag är så himla glad över min placering! Det kunde liksom inte bli mer perfekt! Min värdmamma verkar så himla trevlig och staden, skolan och allt verkar vara perfekt. Är så himla nöjd och all väntan har varit värt det här!

Kommentarer
Postat av: Hanna

wihoooo! grattis till placeringen. en till hanna som ska till Illinois alltså :D blir det soft landing camp den 14e för dig? kram

Svar: Tack!! Åhh, vart ska du? :) Nej, troligtvis inte då min skolan börjar den 15e !
Hanna Olsson

2012-08-10 @ 19:19:13
URL: http://hannaiusa.devote.se
Postat av: Jessica

va coooolt!! kommer sakna dig massor men du får ha det så jävla bra! asså du kommer typ leva drömmlivet i ett helt år :D

Svar: kommer sakna dig också <3 tack!!! ;)
Hanna Olsson

2012-08-10 @ 20:23:18
Postat av: Confidence - ♥ yourself

Vad roligt! :)

2012-08-10 @ 22:36:08
URL: http://blogg.veckorevyn.com/confidence/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0