High school so far.

DSC04045.jpg DSC_0885.jpg
Alla skolblock och sånt
Tänkte äntligen berätta om hur det har gått med skolan! Började som sagt i måndags och nu är jag precis hemkommen från onsdagen. 
Första dagen fick jag skjuts av en tjej, Hannah, som vfamiljen kände seddan innnan, och det var även hon och hennes vänner jag satt med på lunchen på både måndagen och tisdagen.
 
Minns inte riktigt vilka lektioner jag hade första dagen, vet att Algebra 2 var den absolut första iallafall. Den kursen var alldels för svår så den byttes bort. Hade även Music Appreciation men alla där var för mycket intresserade av musik. Den tredje jag bytte bort var Nutrition and Foods, typ hemkunskap. Ville egentligen byta till en nivå svårare men den fanns bara i vår. I den lektionen jag hade var det bara freshmans och alla var super omogna. 
 
Nu kommer vi till lektionerna som jag faktiskt kommer läsa hela året. Alla lektioner är 85 min.
 
Digital Photography: Bästa lektionen, med bästa folket! Underbar lärare som är lite galen!  Jag som älskar foto märker att denna klass är perfekt för mig! Just nu håller vi på med ett fotoprojekt där man ska fota godis i olika miljöer och med olika inställningar.
 
Art 220 Painting: Har bara haft det en lektion. Valde det för att det var samma lärare som ovan. Helt okej, idag målade vi med färger och skissade lite.
 
Algebra 1: Typ bara freshmans och sophomores men jag gillar det. Väldigt enkelt, men det fungerar för att inte glömma all mate under året. Läraren har däremot värdlens mest irriterande röst.
 
Spanish 350: Det första som slog mig när jag såg läraren är hur sjukt lik hon är Aunt Jenna i The Vampire Diaries. Jag skämtar inte, blev nästan lite starstruck där för en stund. Annars är spanksan helt okej, kanske lite svårare än vad jag är van vid, men det funkar. Det mest irriterande med denna klass är däremot att läraren gav oss alla personliga spanska namn. Det är liksom de namnen som man kommer heta under all spanska! Först så måste man lära sig alla vanliga namn och sen alla spanska namn på det, jobbigt! Jag fick "the bright one -  Elena" om någon undrar.
 
American History: Åhhh, älskar min lärare! Jag har även honom som typ klasslärare för AE (kommer till det senare). Han kom fram till mig första dagen och berättade att han hade hört att jag kom från sverige och så. Idag på första Am. History lektionen fick jag ett informations papper med allt jag missat och han frågade även hur mycket jag hängde med och så. Annars så är det inte så svårt som jag trodde. Nu jobbar vi med slaveri i amerika och typ boston och alla kolonier. Och jag kände stoltheten när jag som svensk räckte upp handen och svarade på en fråga om amerika som ingen annan kunde. Hehehehe.
 
Dramatic Writing: Typ drama. Läraren är lite galen men ändå väldigt rolig. Senast fick vi jobba med hur man förbereder sig mentalt och fysikt inför ett uppträdande.
 
Mythology: Frågade en tjej innan hur läraren var, och svaret jag fick var att hon lät som den här karaktären i monsters inc, och ojoj vad rätt hon hade! Vi jobbar nu med grekiska och romerska gudar, och förutom den väldigt jobbiga läxan vi precis fick så är det helt okej.
 
Student Assistant: Man sitter typ i receptionen och jobbar med läxor, och om de behöver hjälp med att delaa ut hall passes går man till det klassrummet och ger det till läraren. Siss var vi 5 st där inne, och jag spenderade typ halva tiden med att prata med en tjej.
 
AE: Typ läxläsning i en halvtimme. Ganska skönt faktiskt.
 
På fredag är det breast cancer football game och tjejen som har kört mig till skolan har bjudit över mig till att sova hos henne med resten av henne kompisar, men grejen är att jag vet inte om jag vill det, märker att en del i hennes gäng är lite för mycket drama och verkar inte vara intresserade och nytt folk. Idag på us history så frågade en tjej mig om jag ville gå med henne och hennes kompisar, och jag skulle faktiskt hellre vilja gå med dem. Fast nu är grejen att jag redan sagt ja till den första tjejen. ÅH, vad jobbigt!
 
Nu måste jag gå in till mitt rum och plugga spanska verb (döööö) och grekiska och romerska gudar (dubbel dööö).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0