Mötet med värdfamiljen.

 DSC03975.jpg
Anna och jag på Newark
DSC03973.jpg
Alice och Anna på flygplatsen.
14.00 fredag
Tänkte skriva ett inlägg och berätta lite om hur mitt första möte med värdfamiljen var. Det började med att vi gick upp 1.30 AM för att senare åka till flygplatsen 2.50 am. När vi väl kom fram fick vi vänta lite tills allt öppnade, sen gick vi igenom säkerhetskontrollen. Efter det satt jag, Anna och Alice och väntade ett tag på våra flyg. Vid 5.00 gick mitt och Annas flyg till Charlotte, NC. Det gick väl bra, försökte sova hela resan. När vi väl kom fram till Charlotte gick vi och köpte yogurt till frukost och sedan begav vi oss till våra gater. Resan till Chicago var väldigt jobbig, jag var super nervös. När jag väl kom fram till Chicago letade jag runt ett tag efter vart man skulle hämta resväskorna och när jag tillslut hitade det så var min värdmamma där! Vi åkte bil hem till Genoa, vi stannade även på ett frukost ställe för frukost/lunch där jag åt en enorma portion strawberry pancakes som man bara orkade äta upp halva. Sedan åkte vi förbi min skola, och sen hem. Jag fick reda på att jag kommer vara senior!!! Eftersom alla tryouts var i våras så visste jag inte hur det blir med lag och så men min värdmamma hade pratat med danscoachen och hon hade sagt att jag skulle kunna få vara med på deras träningar och så. Jag ska kolla hur det blir med cheerleadingen och sen så får jags er hur det blir. Vi åkte sedan hem till huset. Det är stort och superfint! Mitt rum känns så himla amerikansk och jag har en egen garderob och badrum! Vi har även världens sötaste katt! Vi har precis kollat i några gamla yearsbooks och vi ska snart åka tillbaka till skolan för att välja klasser! Funderar på att ge presenterna innan vi åker!

9.17 AM Lördag
 Hann aldrig publicera inlägget ovan så jag tänkte berätta om resten av dagen nu. Vi åkte iallafall till skolan och det första jag får höra en "I love your top" av en av eleverna. Det är liksom då man märker att man är i usa. Mötet med studie vägledaren, som btw var super trevlig, gick bra. Jag har fått göraa ett mattetest som ska se påå vilken nivå jag är på matte nu, men så länge kommer jag läsa Algebra 2.
 
Minns inte mitt schema helt, men några andra ämnen är photograhpy, nutrition and cooking, dramtic wristing (fick välja det istället för engelska som man måste ha och man typ skriver manus), american history och spanish 350.
Fick en rundtur av skolan och den är enorm men super fin! Träffade en av lärarna som känner min värdmamma och hon sa att jag hade bra engelska! Score!
 
Fick testa att öppna mitt skåp och efter 434243 försök lyckades jag. Men under stress på en 5minuter rast kommer det nog inte gå lika bra.
 
Vi träffade en gympalärare och först frågade mig hur lång jag var och sedan om jag var intresserad av volleyboll. Jag sa kanske, och min värdmamma sa att det jag helst ville göra hade redan haft tryouts. Han sa att han skulle prata med cheer coachen och komma och prata med mig nästa vecka!
 
Sedan åkte vi till target och walmart och köpte skolsaker, och efterdet åkte vi och åt på en mexikansk restaurang. Sedan åkte vi hem och jag gick och la mig. Jag somnade vid 9 och vaknade nu!
DSC03982.jpg Möttes av detta nnär jag kom in i mitt rum!
DSC03987.jpg DSC03987
 Hoodie med skolans maskot!
 DSC03990.jpg
Min säng!
DSC03993.jpg
Alla mina foton! Hade inte tid att framkalla nya så den består typ av 70% cheer bilder som egentligen skulle upp i en ram i rummet i sveirige!
 

Kommentarer
Postat av: Blanca

Hoppas att du har det bra där borta Hanna! Vi kommer att saknar dig <3 lycka till!!! :) kram

2012-08-18 @ 18:17:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0