My 17th Birthday!

Vart ska jag börja? Det är min sjuttonde födelsedag idag. Morgonen var som vanlig, lektionerna också. Det var några som sa grattis. På lunchen däremot, tjejerna som jag sitter med och en lärare som alltid "vaktar" lunchen gick runt till alla bord och sa att det var min födelsedag. Några minuter senare så sjöng hela kateterian för mig, det var väldigt pinsamt! Läraren, som var fett rolig, erbjöd sig att köpa mig en kaka, vilket typ alla andra också gjorde. Maten är som sagt alldels för fet, så en kaka blir liksom alldeles för mycket! Sen så fick jag en brownie kaka med ballonger från Hannah och Kayla. Kändes precis som i en film, liksom hur ofta får man ballonger och får alla att sjunga för en i skolan i Sverige?
 
På kvällen åt jag, min vmamma och våra grannar (släkt) en underbar middag och en jättegod tårta efteråt! Har lite panik över att inte kunna få på mig min homecoming klänning, men tanke på allt onyttigt man äter!
DSC04435.jpg
Suuuuper god brownie cake!
DSC04426.jpg DSC04426
 
DSC04427.jpg DSC04427
 
DSC04463.jpg
 
DSC04479.jpg
 
DSC04480.jpg
 
DSC04484.jpg
Lite presenter av vmamman. Blev kär i halsbandet här om dagen, men det var alldels för dyrt så köpte det inte. Blev så himla överraskad när jag öppnade paketet!
 
Nu sitter jag och min vmamma och tittar på Big Brother (som jag btw har typ blivit obsessed with). Imorgon är det en rolig skol dag, har art och photography. Speaking of art, vi har målat de senaste lektionerna, och jag målade skolan. Nu har hon ramat in min bild och satt upp den i kafeterian. Jag dör, om ni känner mig vet ni att jag inte kan rita. Men, som tur var skrev jag inte mitt namn på framsidan.

Kommentarer
Postat av: Haley

oh my goosh, you seem to be having suuuch a great time!!

miss u a lot <3

Svar: hahaha, kind of! ;)
miss you too! <3
Hanna Olsson

2012-09-02 @ 00:24:42
URL: http://haleyquantz.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0