Happy New Year!!!!

 
 

Tidsinställt.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?:  Flyttade till ett annat land helt ensam, hehehehe


2. Höll du några av dina nyårslöften?: 
Ja


3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: 
Nej

 

4. Dog någon som stod dig nära?: Nej


5. Vilka länder besökte du?: 
Spanien, Danmark och USA

 

6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?: Frihet


7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?:
26 Maj - När vi tävlade RM och blev trea i sverige, och bäst i Stockholm. Lyckan när vi hade framfört programmet var obeskrivligt, och när vi vann och det en sånn sjuk glädje jag liksom inte kan beskriva. 14 -18 Augisti, då jag lämnade mitt liv i Sverige och begav mig mot USA. Soft landing campet i New york var grymt, var bara så sjukt lycklig under dessa dagar, och vill tillbaka nuuu!


8. Vad var din största framgång 2012?: 
Hur lamt det än låter, så skulle jag väl säga att jag fann mig själv


9. Största misstaget?: 
Vet inte...


10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: 
Lite små sjukdomar och skador men inget stort!


11. Bästa köpet?: 
Ingen aning, typ något klädesplagg?


12. Vad spenderade du mest pengar på?: 
 
Alla pengar jag sparade till fickpengar! 


13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: 
Ja! RM-bronset, SLC i new york, homecoming blandannat

 

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012?: Call me Maybe, Gangnam Style och What Doesn't kill You makes you stronger.


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?:
Gladare

 

16. Vad önskar du att du gjort mer?: Levt livet.


17. Vad önskar du att du gjort mindre?:
 Överanalyserat allt


18. Hur tillbringade du julen?:
 Första amerikanska jul med värdfamiljen!


19. Blev du kär i år?: 
Nope

 

20. Favoritprogram på TV?: Vampire Diaries <3


21. Bästa boken du läste i år?:
 Divergent


22. Största musikaliska upptäckten?
: Ehhh, vet inte. Bästa cdn var iallafall Taylor Swift's nya!

 

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?:  Pengar.


25. Något du önskade dig men inte fick?:
 Önskade mig inget förrutom pengar.....


26. Vad gjorde du på din födelsedag 2012?: Gick till skolan!


27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: 
Mycket....


28. Hur skulle du beskriva din stil år 2012?: Typ mer amerikansk. 

 

29. Vad fick dig att må bra?: Cheerleading


30. Vem saknar du?: Just nu familj och vänner i Sverige!


31. De bästa nya människorna du träffade?: Alla nya människor här i Genoa, plus alla underbara utbytisar jag träffade i New York!


My American Christmas

Här har ni lite bilder från min amerikanska jul! 
Min och min vmammas stockings.
På julafton gick vi hem till en av våra släktingar och åt mat och hade det allmänt trevligt.

Så här såg jag ut på juldagen (dagen man firar här i USA)

Bilder på lite av maten plus middagen vi åt på juldagen! Tror vi hade ca 20 släktningar över hem till oss!
Vår gran! 
Julen här var väldigt roligt! Maten var supergod och det var allmänt trevligt med present utbyten! Fick en hel del saker, allt från pengar till kläder! Här ovan ser ni innehåller i min stocking!

Denna helg har jag haft en sleepover med Karen! Vi beställde pizza och tittade på massa filmer och hade det super mysigt! Idag har jag och min vmamma tagit ner alla julsaker och packat och så. Imorgon och under nyår ska vi och the Hill family åka till Wisconsin! Vi ska till ett ställe hom heter Wisconsin Dells, som är en typ stad som är byggd för turism. På sommaren är det massa vattenlandssaker och attraktioner och så, men det finns massa olika hotel med olika teman också! Vet inte vad vi kan göra där nu på vintern, men det är ändå roligt att få åka iväg någonstans! Vi kommer hem på onsdag tror jag! Så om jag inte hinner skriva något imorgon; gott nytt år alla!
 

God Jul!

God jul alla där hemma i Sverige! Här firar vi jul den 25:de så imorgon ska hela min värdfamiljs släkt komma hit! Idag ska vi hem till en annan i vår släkt, för typ lunch tror jag!
 
Saknar och älskar er alla där hemma! <3
 

Callbacks!

Hej allihopa! Har varit väldigt stressigt den senaste tiden, men nu börjar allt bli bättre igen. Skolan har slutat nu (om man inte behöver göra slutprov då). Är ändå i skolan varje dag pga cheer träningar! Har även varit på möten och auditions inför skolans spring musical! Vi ska göra en musikal som heter "Once upon a mattress" som är baserad på prinsessan på ärten. Vår direktor sa rakt ut att han skulle casta musikalen baserat på hur vi sjunger, vilket inte är något positivt för mig. Vi fick musiknoterna till några låtar igår gör att öva tills idag. Sen idag på de första auditionerna så ropade han upp oss en och en och sen fick vi sjunga helt ensamma med en pianist! Ena låten vi sjöng var en duett, och delen som tjejen skulle sjunga var sp sjukt ljus! Typ extremt soprano, och min röst är nästan för mörk för att ens sjunga alto! Hursomhelst så hick den andra låten vi sjöng bättre, men ändå inte bra. Det kändes helt okej iallafall, alla drama kidsen är super snälla. Liksom när jag kom till det första mötet så jublade alla, och idag när jag hade sjungit mitt solo så klappa alla händerna och skrek och höll på; hur peppande är inte det?

 
Nu har jag iallafall blivit tillbaka kallad för en call back, tror däremot inte jag kommet gå någon stor roll. Det är nämligen bara 3 tjej roller som har repliker, och vi är 15 tjejer som gör auditions, och nästan alla är väldigt bra sångare! Nu blir jag bara nöjd om jag kommer med i the chorus, för då får jag vara med och sjunga och dansa i alla nummer ( även fast jag i hemlighet hoppas att jag kan få en av de tre rollerna). Får se hur det går på callbacks imorgon!
 
 
Annars så tränar jag mycket cheer inför vår första tävling på lördag, och allt jag kan säga är att det är lite kaos, men men, vi har fortfarande två dagar på oss!


12-12-12-12-12

Sjukt trött, sjukt stressad och sjukt frustrerad. Hoppas allt blir bättre snart, är i en period då allt känns väldigt emotionellt.


Hard work pays off - hopefully.

Hej allihopa! Jag vet att jag inte har bloggat på et väldigt lång tag, men ärligt talat så har jag varken lust eller tid. Senaste tiden har bestått av jul - i alla former, skola - typ bara art och photography däremot, och cheer, cheer och åter cheer. 
 
Här ser man jul dekorationer överallt, vart man än går så finns det någon form av jul där. Åkte in till Chicago förra helgen för att se dekorationerna där, men det var så sjukt mycket folk att det knappt var roligt.
 
Den kommande veckan, plus måndagen veckan därpå, och de sista med mina nuvarande klasser. Tisdaf, Onsdag och Torsdag näst nästa vecka är det finals, men på min skola så måste vi utbytesstudenter inte ta dem om vi har över ett C i våra klasser. Känner mig ganska ledsen att några av klasserna kommer ta slut. Typ photography och painting, (som vi btw har typ haft 4345353 projekt i den senaste tiden så har spenderat all min extra tid på det - ni får se bilder så fort jag tar dem), kommer typ bli ledsen när jag inte har min så kallad "art-mornings" på alla A-dagar, jag har de två lektionerna i rad så jag stannar hela förmiddagen i the art room. Kommer också bli ledsen att min spanska och min american history grupper kommer splittras, de fortsätter nästa semester också, men det är med nya människor. Men är typ överlycklig att jag kommer bli klar med mythology, värsta klassen (*host*läraren) någonsin!
 
Det som har tagit mest tid är däremot cheerleadingen. Vi fick en ny coach för några veckor sedan och vår första tävling är om mindre än 2 veckor så vi har varit tvungna att göra ett helt ny program. Den här veckan har vi tränat i 10 timmar, och nästa vecka tränar vi typ 2.5 timmar varje dag (utam söndag)! Det är sjukt kul för vi får göra svårare saker (typ twista ner från extention, swedish fall (känner av min svenska pride), och 360 till extention). Det är väldigt stressigt iallafall, eftersom alla är inte där varje gång, så vi byter våra reserver hela tiden, vilker gör så att en del är typ helt lost ibland. Anyways, så går det ganska bra iallafall. Är lite pissed off att jag inte fick en bättre plats i dansen (står i mitten andra raden). Tjejen som ät point och står framför mig är en bra dansare men hon ler aldrig (vilket ni som känner mig vet att jag alltid gör). Men eftersom jag är lång så "kan" jag inte stå längst fram. Nu har jag gjort det till mitt mål att dansa så bra att min tränare byter plats på oss, hehe. Vet inte varför jag sitter och skriver om allt detta på bloggen, men behövde typ dela med mig med my master plan. Hahaha.
Close-up på vår gran.
Vi hade vår första homegame basket match i fredags! Både JV och Varsity vann!


RSS 2.0