Callbacks!

Hej allihopa! Har varit väldigt stressigt den senaste tiden, men nu börjar allt bli bättre igen. Skolan har slutat nu (om man inte behöver göra slutprov då). Är ändå i skolan varje dag pga cheer träningar! Har även varit på möten och auditions inför skolans spring musical! Vi ska göra en musikal som heter "Once upon a mattress" som är baserad på prinsessan på ärten. Vår direktor sa rakt ut att han skulle casta musikalen baserat på hur vi sjunger, vilket inte är något positivt för mig. Vi fick musiknoterna till några låtar igår gör att öva tills idag. Sen idag på de första auditionerna så ropade han upp oss en och en och sen fick vi sjunga helt ensamma med en pianist! Ena låten vi sjöng var en duett, och delen som tjejen skulle sjunga var sp sjukt ljus! Typ extremt soprano, och min röst är nästan för mörk för att ens sjunga alto! Hursomhelst så hick den andra låten vi sjöng bättre, men ändå inte bra. Det kändes helt okej iallafall, alla drama kidsen är super snälla. Liksom när jag kom till det första mötet så jublade alla, och idag när jag hade sjungit mitt solo så klappa alla händerna och skrek och höll på; hur peppande är inte det?

 
Nu har jag iallafall blivit tillbaka kallad för en call back, tror däremot inte jag kommet gå någon stor roll. Det är nämligen bara 3 tjej roller som har repliker, och vi är 15 tjejer som gör auditions, och nästan alla är väldigt bra sångare! Nu blir jag bara nöjd om jag kommer med i the chorus, för då får jag vara med och sjunga och dansa i alla nummer ( även fast jag i hemlighet hoppas att jag kan få en av de tre rollerna). Får se hur det går på callbacks imorgon!
 
 
Annars så tränar jag mycket cheer inför vår första tävling på lördag, och allt jag kan säga är att det är lite kaos, men men, vi har fortfarande två dagar på oss!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fin uggla Ho Ho

2012-12-20 @ 12:10:25
Postat av: Jessica

ååh vad kul!! hoppas du kommer med :D hahah du e fett modig som sjunger på scen o allt x) saknar dig!<3

2012-12-20 @ 19:19:25
Postat av: Anonym

God Jul

önskar

Mamma o Pappa

2012-12-23 @ 17:01:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0