Hard work pays off - hopefully.

Hej allihopa! Jag vet att jag inte har bloggat på et väldigt lång tag, men ärligt talat så har jag varken lust eller tid. Senaste tiden har bestått av jul - i alla former, skola - typ bara art och photography däremot, och cheer, cheer och åter cheer. 
 
Här ser man jul dekorationer överallt, vart man än går så finns det någon form av jul där. Åkte in till Chicago förra helgen för att se dekorationerna där, men det var så sjukt mycket folk att det knappt var roligt.
 
Den kommande veckan, plus måndagen veckan därpå, och de sista med mina nuvarande klasser. Tisdaf, Onsdag och Torsdag näst nästa vecka är det finals, men på min skola så måste vi utbytesstudenter inte ta dem om vi har över ett C i våra klasser. Känner mig ganska ledsen att några av klasserna kommer ta slut. Typ photography och painting, (som vi btw har typ haft 4345353 projekt i den senaste tiden så har spenderat all min extra tid på det - ni får se bilder så fort jag tar dem), kommer typ bli ledsen när jag inte har min så kallad "art-mornings" på alla A-dagar, jag har de två lektionerna i rad så jag stannar hela förmiddagen i the art room. Kommer också bli ledsen att min spanska och min american history grupper kommer splittras, de fortsätter nästa semester också, men det är med nya människor. Men är typ överlycklig att jag kommer bli klar med mythology, värsta klassen (*host*läraren) någonsin!
 
Det som har tagit mest tid är däremot cheerleadingen. Vi fick en ny coach för några veckor sedan och vår första tävling är om mindre än 2 veckor så vi har varit tvungna att göra ett helt ny program. Den här veckan har vi tränat i 10 timmar, och nästa vecka tränar vi typ 2.5 timmar varje dag (utam söndag)! Det är sjukt kul för vi får göra svårare saker (typ twista ner från extention, swedish fall (känner av min svenska pride), och 360 till extention). Det är väldigt stressigt iallafall, eftersom alla är inte där varje gång, så vi byter våra reserver hela tiden, vilker gör så att en del är typ helt lost ibland. Anyways, så går det ganska bra iallafall. Är lite pissed off att jag inte fick en bättre plats i dansen (står i mitten andra raden). Tjejen som ät point och står framför mig är en bra dansare men hon ler aldrig (vilket ni som känner mig vet att jag alltid gör). Men eftersom jag är lång så "kan" jag inte stå längst fram. Nu har jag gjort det till mitt mål att dansa så bra att min tränare byter plats på oss, hehe. Vet inte varför jag sitter och skriver om allt detta på bloggen, men behövde typ dela med mig med my master plan. Hahaha.
Close-up på vår gran.
Vi hade vår första homegame basket match i fredags! Både JV och Varsity vann!

Kommentarer
Postat av: linnea

såg nyss på en intervju med malin åker man o så såg jag det förta fotot i detta inlägg. sjukt lika! :D

Svar: Hahaha, får höra det jätte ofta! :P
Hanna Olsson

2012-12-09 @ 21:51:53
URL: http://nowimher.blogg.se
Postat av: Anonym

God Jul

2012-12-11 @ 08:58:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0