I trade sweat for strength. I trade doubt for belief. I trade cheerleading for nothing

DM-helgen var underbar. Vi kom tvåa vilket betyder att vi kommer till RM!. Ärligt talat kändes det lite surt att "bara" komma tvåa, men är väldigt glad ändå. Fick höra en av anledningar till varför dommarprotokollet inte var säskillt bra. För 2 veckor sen ämdrades alla regler för hur allt ska dömas, så de vi hade i vårt program som var högsta svårighet (en 10) för en månad sen, var nu kanske bara en 6:a. Det här visste knappt några coaches om så därför har progrmmen inte ändrats, inte bara i mitt lag. Har fått höra grymt många positiva kommentarer om mitt lag från vänner, människor jag inte känner och "viktiga/kända" personer i cheer-sverige (och en amerikansk (!)). Efter att hört allt det och med tanken på regeländringarna så känns silver väldigt bra. Men på RM, så jäklar, vi SKA vinna!!!!!

This is our time and we're aint looking back.

Veckan har gått väldigt fort känner jag. Förra helgen hade jag genrep inför DM vilket var väldigt roligt. Ska snart åka till centralen för att möta upp ett gäng från laget för att sedan ta tåget till Västerås! Vi ska bo på hotel en natt för att sedan tävla DM imorgon. Så sjukt taggad!!!!! Vi kör först ut i vår klass vilket jag tycker är väldigt skönt! Sitter just nu och laddar med cheermusik och sista minuten packning. Hoppas alla får en underbar helg!

Nu är det bara 1 dag kvar!!!!


8/2/2012

Hej!
Just nu har jag no, roligt roligt. Slutar om 40 minuter......Borde egentligen jobba med något viktigt med tanke på att min lärare precis sa att jag kommer få ett A om jag fortsätter så här. Och jag som hatar no ;) Well, I'm happy!

Har utvecklingssamtal senare idag. Känner att det kommer bli väldigt stelt. Eller som på förra mentorssamtalet där jag satt och babblade om allt och inget i 10 minuter. Wish me luck!


I am a cheerleader...

2011 IHSA Music Video (HQ) from Switzerfilm on Vimeo.

 

Får rysningar när jag ser den här videon.


Saiiilor!

Tisdag! Slutar skolan sent idag vilket inte är så roligt. Däremot så har jag träning ikväll (näst sista innan DM). Super taggad! Nu ska jag bege mig till skolan. 
Känner mig iallafall som en ancient mariner så om jag failar presentationen idag så är det heeeelt okej.

A month ago

Omg! Kom just på att det var exakt en månad sen jag tävlade SWG. Känns som det var typ 165637 år sen. Nu är det bara 12 (!) dagar kvar till DM!!!! Är så sjukt taggad!

Btw det förra inlägget som tydligen precis publicerats skrev jag i lördags men då misslyckades det att laddas upp.


Saturday

Hej!
Är just nu påväg hem från träningen. Ska åka hem och duscha och sedan åka iväg för en sleepover/tjejmiddag. Plus jag måste plugga inför ett geografiprov jag har på måndag samt göra klart en powerpoint. Herregud, morgondagen kommer bestå av plugg, plugg och mer plugg.

Eftersom jag hatar bildlösa inlägg så kommer här en bild från mina misslyckade macarons som jag bakade häromdagen.


Svårigheten att prata klassisk engelska

Fick bara en väldigt stor lust att blogga.
Idag insåg jag något väldigt konstigt. Jag går ju på en engelskspråkig skola så jag pratar ju engelska majoriteten av all tid. Med tanke på allt det här så har jag en ganska speciell accent. Inte direkt svensk/engelsk utan bara konstig. Hur som helst, idag skulle jag +  min grupp spela in voiceovers till en film som vi gjort i ett projekt i engelskan. Jag skulle spela en....ursinning....onormal....utdöd....uråldrig... herregud jag har ingen aning on vad "ancient" är på svenska. Whatever, en mariner, seglare som levde någon gång i historian. Till den här rollen skulle jag prata mer klassisk, proper (?) engelska och låta mer historik..... Det kan jag säga er, gick inte så bra. Under de första tagningarna hade jag någon konstig irländsk brytning. Slutresultatet blev inte så bra. Imorgon när klassen ska se filmen kommer de antagligen tro att jag har försökt fejka världens sämsta brittiska dialekt eller att filmens kvalité suger. Låt oss hoppas på det sista.
Intressant inlägg känner jag, nu ska jag gå och öva på min ancient-mariner live röst till presentation imorgon.

Saturday

Hello people!
Tänkte bara slänga ihop ett snabbt inlägg innan jag går iväg. Skrev ett mobilinlägg tidigare idag men tydligen fungerade det inte :(
Nu ska jag iväg för att träffa några kompisar :) Imorgon däremot måste jag plugga. Har et geografi prov på måndag som jag knappt börjat plugga till och en powerpoint att göra klart :(
Ha en bra lördag!


RSS 2.0