I trade sweat for strength. I trade doubt for belief. I trade cheerleading for nothing

DM-helgen var underbar. Vi kom tvåa vilket betyder att vi kommer till RM!. Ärligt talat kändes det lite surt att "bara" komma tvåa, men är väldigt glad ändå. Fick höra en av anledningar till varför dommarprotokollet inte var säskillt bra. För 2 veckor sen ämdrades alla regler för hur allt ska dömas, så de vi hade i vårt program som var högsta svårighet (en 10) för en månad sen, var nu kanske bara en 6:a. Det här visste knappt några coaches om så därför har progrmmen inte ändrats, inte bara i mitt lag. Har fått höra grymt många positiva kommentarer om mitt lag från vänner, människor jag inte känner och "viktiga/kända" personer i cheer-sverige (och en amerikansk (!)). Efter att hört allt det och med tanken på regeländringarna så känns silver väldigt bra. Men på RM, så jäklar, vi SKA vinna!!!!!

Kommentarer
Postat av: Fredrika

Ofta dem ändrar det bara sådär! :O Va dåligt!! Det va därför jag tyckte att Twisters bygg egentligen inte var okej för vår klass, men förmodligen får man väll de nu då.. :/ Vi får fixa allt de till RM!!!

2012-02-22 @ 13:47:56
Postat av: Hanna Olsson

Fredrika: Håller med, men tydligen bedöms inte bygg för svårighet utan bara utförande; det är ju mycket enklare att göra två double-base och en thighstand jämfört med våra bygg!

2012-02-23 @ 08:37:50
URL: http://hannahighschool.blogg.se/
Postat av: Annie

Hej! Annie heter jag, och ska också som utbytesstudent i höst. Skriva in varandras bloggar under länkar? :)

2012-03-18 @ 21:33:14
URL: http://anniejohnson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0