Approved

För några dagar sen blev jag godkänd av min amerikanska organisation ISE. Äntligen! Just nu så letar de värdfamilj till mig i Arizona. Däremot så vet jag att man inte brukar få en värdfamilj förens senare under våren eller sommaren, så nu är det bara att vänta.
Annars så händer det inte speciellt just nu. Det är DM och 18 dagar vilket jag är väldigt excited över.

SLEP-test

Hej!
Idag ska jag göra SLEP-testet. Lite sent kanske, nästan alla har ju redan gjort det. Jag slutade skolan klockan tre så det kändes pointless att åka hem fö att sedan åka tillbaka, så nu sitter jag på något random fik och äter "middag". Klockan är ju inte ens fyra. Men testet ska hålla på från 17-19 så man måste nästan ätra middag innnan. Herregud, vad jag babblar på. Har trååååkigt. Av vad jag har hört så ska också testet vara vädigt långtråkigt och ganska enkelt. Är inte särskillt nervös, tror inte att det är många som inte får godkänt på provet. Ska börja gå till Explorius kontor on en halvtimme. Det tar bara 10 minuter att gå dit men jag kan lika gärna vara tidig, har ju inget bättre för mig. Har ingen aning vad jag ska göra nu...... tumblr!
BTW, jag tror att det här fiket jag är på är ett samställe för laptop- människor. Allvarligt, mer än 50% sitter med laptops.

8/1/12

Sista dagen på jullovet. Känns hemskt. Längtar verkligen inte tillbaka till skolan. Under senaste månaderna har jag tappat motivationen totalt, känns som att det finns så mycket mer intressantare saker att fokusera på, typ USA. Har ingen aning hur jag ska klara av 6 månader av skola. Får väl leva på tanken av USA, sommaren och DM (som btw är om bara 41 dagar). Idag har jag inte gjort någonting alls. Väldigt skönt faktiskt, känns bra att slappa på sin sista lediga dag ;) Juste, jag har faktiskt stretchat. Här under har ni min "vackra" bow and arrow. And don't worry, jag har på mig så kallade briefs under.


Nu ska jag titta på LOST och sen försökta gå och lägga mig. Puss!


GULD!!!!!!!!!


Som jag sa i förra inlägget, jag tävlade för första gången igår.

Låt oss börja från början:

Jag börjar tagen med att missa pendeln och får vänta i 25 minuter, roligt!
Aja, när vi kom dit prövade vi dräkter, fixade smink och hår och värmde upp. Sen så gick allt ganska fort. 3 lag innan oss, 2 lag och tillsist 1 lag. Känslan då går inte att beskriva, typ nervositet, rädsla, excitement, peppad(-het?). Sen gick vi ut på mattan och körde. En grupp tappade i pyrren. Alla var nöjda, men det kändes inte 100% perfekt. Vi hade lunch, gick runt och tittade på mässan och vips så skulle vi tävla igen. Nu, andra gången vi körde, var jag inte alls nervös. Tydligen så var det jag som sprang in först (något som jag absolut inte minns). Musiken startade och vi körde. Satte programmet så gott som perfekt. Känslan efter det var underbar, alla visste att vi hade gett allt vi kunde. Efter det var det paus. Och efter pausen prisutdelning. Vi tävlade bara mot 2 andra lag. Först så sa dem 3:an, har nog aldrig varit så nervös som jag var här. 3:a kom Arlanda Jets. I denna sekund så var allt jag tänkte typ; Herregud! Vi har kommit 2:A!!!! :D :) . Var helt säker på att vi hade kommit tvåa. Hur som helst. De skulle fortsatte med att dela ut 2:ans pris. Man kände verkligen nervositeten i luften. Jag sitter och klämmer sönder Jessicas hand. "Och två:a, ända från Göteborg......GCO Pumas!" Hela laget skrek, hoppade och fortfarande försökte sitta stilla och vänta på vår stund. De sa att vi kom etta och det var då alla verkligen förstod det. Vi hade kommit ETTA! Halva laget (inklusive mig, hehe) började gråta, vi kramades och gick fram för att få medaljer.


Den här dagen komemr jag nog aldrig att glömma, så himla mycket känslor under en så himla kort tid.

Och nu: BILDBOMB!Dolls!Vår fina rosett!Jag och Jessica!Agnes, Amanda, Jessica, Klara och jag.Tagen några minuter innan vi skulle täva för första gången.

Guld!Bästa laget med bästa tränare!


Stockholm Winter Games

Hej!
Nu var det ett par dagar sen jag bloggade, men ärligt talat så har inget speciellt hänt. Har varit med kompisar och tränat.
Imorgon ska jag tävla med cheer laget för första gången. Är så sjukt taggad men ändå väldigt nervös. Cheerleading är allt jag har tänkt på under de senaste dagarna.
Ja, har inte så mycket mer att säga. Ska försöka gå och lägga mig tidigt då jag ska upp runt 7 i morgon bitti. Kommer tävla två gånger imorgon, mot två andra lag. Vi är sist ut. Om det är bra eller inte vet jag inte.
Mitt snygga lag goes gangsters. Imorgon ska vi vinna Dolls!

Dreaming of summer

När jag ser sånna här bilder undrar jag alltid: "Varför bor jag i Sverige?"

Under dagen, eller snarare gårdagen, hhar jag inte gjort så mycket mer än att ha sovit och tagit det lugnt. Har bombaderat min tumblr med några dussin av paradis/sommar bilder. Är i en period där jag verkligen vill ha värme sol just nu. Orkar inte med Sveriges väder.
.
Drömde i natt om att jag låg och solade på älskade Huntington Beach i Cali, sen vaknade jag och insåg att jag var kvar i kalla Sverige, en inte så jätte bra start på morgonen kan jag säga.


On a brighter note, i år åker jag till USA! Nu kan man säga i år!!! Och jag hoppas verkligen att min ansökan kommer bli godkänd så fort som möjligt, längtar verkligen efter att få värdfamilj och stat!

Herregud, grammatiken/svenskan i detta inlägg är sämst. Men som sagt, är väldigt trött.


RSS 2.0