Whatever you want to do, do it now. There are only so many tomorrows.

Jag har gått och blivit kär i två ark klistermärken. Normalt, jag vet. Har nog blivit lite för insatt i det här med min scrapbook, vill typ göra klart den nu men inser att jag inte kan skriva något än. Känner att den konstiga delen av mig kommer fram.....Men ni måste erkänna, är dem inte helt underbara? ;)

Kommentarer
Postat av: Kristin

svar: ELLER HUR! Fast å andra sidan kommer man nog åka hem sist av alla då också hehe :) OCH VAR HAR DU KÖPT DE DÄR?? Jag håller också på med min scrapbook haha, sjukt taggad!

2012-07-01 @ 17:11:55
URL: http://kristinf.blogg.se
Postat av: Kristin

svar: Haha jag vet, åker MYCKET hellre tidigt än sent såklart! :D Men åååhh kul att det inte finns i tråk-shopping-gävle då :( får ta en till tripp till sthlm snart haha ;) Men WILL DO! Jag håller på med en sida om ansökningsprocessen bara, det är ju också en del av resan liksom! :) och du får också lägga ut på din!!

2012-07-01 @ 17:26:39
URL: http://kristinf.blogg.se
Postat av: Kristin

svar: haha eller alltså tror vi kanske har ett förresten (kan typ vara en annan kedja), men det är fett litet och har INTE sådär bra klistermärken :( Vi får dra ihop en till utbytesträff innan vi åker helt enkelt! När alla är lite piggare också hahaha ;)

2012-07-01 @ 17:48:47
URL: http://kristinf.blogg.se
Postat av: Kristin

svar: haha jag känner att jag kanske gör lite detsamma mot din ;) och om vi inte fått värdfamilj innan augusti blir jag seriöst deprimerad. jag har snart 200 dagar unplaced liksom :|

2012-07-01 @ 17:55:52
URL: http://kristinf.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0