The person who said money can't buy happiness didn't know where to shop.

Tänkte berätta lite om mina absolut favorit affärer i USA. Visst finns det massa andra affärer som också är grymma, men dessa är enligt mig "the best of the best".
Victoria's Secret: Världens mest tjejiga affär. Tror nog aldrig att jag har träffat någon som har varit på VS och som inte tycker om det. Victoria's Secret består av två olika avdelningar; den vanliga och PINK Nation. På den vanliga VS finns det underkläder, smink, body lotions och liknande produkter och badkläder.
PINK Nation är Victoria's Secret's ungdomsdel. Här finns det vanliga kläder, mjukiskläder, träningskläder m.m. Den här avdelningen är enligt mig den bästa. Har flera hoodies och t-shirts härifrån och de är så himla mjuka, och håller sig i bra skick länge. Personalen på VS är också grym. De kommer altid fram och frågar om man vill ha hjälp och är bara allmänt trevliga.
Hollister & Abercrombie & Fitch: Två syskonaffärer med en surfig california inspirerad stil. Mycket jeans, jeansshorts, t-shirts, blusar och myskläder. Affärerna är "kända" för sina butiker med mörkbelysning, väldigt stark parfymdoft, hög musik och halvnakna butiksarbetare. Den största skillnaden mellan de två butikerna är priset, något på Hollister kan vara ungefär 30 dollar billigare än på Abercrombie.
 
Forever21: Oftast ett flera vånings stort paradis av billiga kläder. Stor del är inte så jätte fint, men tar man sig sin tid så hittar man fynden. Det är sällan man lämnar Forever21 utan en av de välkända gula plastpåsarna. Här finns det även skor, accesoarer och smycken.
American Eagle Outfitters: En affär som har lite liknande stil som Hollister dvs mycket jeans, t-shirts, blusar och hoodies. Hela butiken är väldigt somrig och har lite av en bohemisk vibe. Älskar deras jeans sortiment, de har underbara jeans shorts.
Trackback


RSS 2.0