Shakespeare Day

Hade premiär på The merchant of Venice, som min klass har gjort för den så kallade Shakespeare Day. Shakespeare Day är en tävling som hålls på den internationella delen av Kungsholmens gymnasium för alla ettor. Det delas ut pris för bästa pjäs, PR, script, set, actor osv.


Min klass bestämnde sig (läs röstade) för att ha maffia/mad men tema. Don't ask me what's up with that.
Anyhow, vi har jobbat med den här pjäsen i cirka 2 (?) månader nu. Jag hade en liten roll, vid namn Nerissa; bästa kompisen till den kvinliga huvudkaraktären, så har inte direkt varit säkskillt nervös/excited. Lite konstigt egentligen, brukar ALLTID vara jätte nervös och jätte taggad på alla uppspel, men inte idag. Ingen aning varför.


Problemet är så att jag har ju tävlat och hejat på lag (läs skrikigt) under hela helgen, så igår vaknade jag upp utan röst. Har inte pratat sedans dess. Mitt mål blev att lyckas låta normal på uppspelet, vilket jag tror att jag lyckades med. Hoppas jag....... Haha, känner att den här pjäsen har varit mitt absolut sämsta jobb som skåespelerska någonsin, vilket är jättesynd med tanke på att jag har taggad inför Shakespeare day sedans jag började gymnasiet. In my defense, min roll var sämst och absolut inte själv vald, rollen var så extremt tråkig att man ville somna, allvarligt talat. Aja, what's done is done. Har iallafall Drama Day i tvåan, kommer ju börja i en nu klass då, där ingen har sett mitt totalt failande i denna pjäs. Hehehehe, då kanske jag kan övertala folk att låta mig spela en större roll med lite mer personlighet och möjlighet för någonlunda bra skådespeleri.

Åhhhh, fick bästa kommentaren idag!!!! Min manliga historia lärare sa "Oh Hanna, your hair is to die for!". HAHAHAH, jag dog av skratt. Eller snarare inte, med tanke på att det gör jätte ont att skratta. Kände att mitt hår fökänade en pris "And the award for best hair goes to.........Nerissa in ES1B!!!!".

Ingen aning varför jag är så random, antagligen för att jag inte har fått prata på två dygn......
En action shot från pjäsen, jag till höger som Nerissa som är utklädd till kille.
Åhh, de grymt failade postersarna på mig och en tjej i min klass. Vi skulle spela ett par och allt blev så sjukt komiskt med tanke på att hon är typ 30 centimeter kortare än mig.....okej nu överdriver jag......

Mitt awesome-a hår.

RM

Brons, av 9 lag. Tredje bäst i Sverige, bäst i Stockholm!!!!
Så sjukt lycklig!


Taggar mello med laget, kom igen nu Sverige!


Nationals

"It's Friday, Friday, gotta get down on Friday. Everybody's looking forward to the weekend, weekend"
Trorligtvis den enda gånger jag citerar Rebecca black ;)

Jag är så sjukt taggad. Idag åker jag och världens bästa lag till Borås för att tävla RM imorgon. Jag är så sjukt glad, taggad och stolt över oss, så egentligen spelar det ingen roll vilken plats vi kommer på.
Ett väldigt kort inlägg, men ville bara berätta det.

Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge

100 dagar unplaced då......ORKAR INTE!!!! Jag vill bara ha familj nu!!!! :(

CHEER!!!!

Senaste veckan har bestått av väldigt mycket cheerleading. Förra helgen var det Worlds ( VM i cheerleading) så taggade det hela helgen med Jessica. Och btw laget vi hejade på vann! Sen nu i veckan har jag tränat plus haft uppvisning med Dolls och även haft träningar med cheer laget i skolan (till läroverksfedjen, en tävling mellan KG, Södra latin, norra real och östra real). Så på onsdag då vi ska visa upp vårt program med skollaget har jag tränat cheer i 8 dagar i rad, inte undra på att jag har typ träningsverk överallt och aldrig lyckas bli frisk. Men klager gör jag inte, det är så himla kul! Det är mindre än 3 veckor tills RM!!!!!
Jag och Jennifer innan uppvisningen i lördags!
Jag och Jessica med vårt 2-mans-Cheer Extreme-tematräning


RSS 2.0