Shakespeare Day

Hade premiär på The merchant of Venice, som min klass har gjort för den så kallade Shakespeare Day. Shakespeare Day är en tävling som hålls på den internationella delen av Kungsholmens gymnasium för alla ettor. Det delas ut pris för bästa pjäs, PR, script, set, actor osv.


Min klass bestämnde sig (läs röstade) för att ha maffia/mad men tema. Don't ask me what's up with that.
Anyhow, vi har jobbat med den här pjäsen i cirka 2 (?) månader nu. Jag hade en liten roll, vid namn Nerissa; bästa kompisen till den kvinliga huvudkaraktären, så har inte direkt varit säkskillt nervös/excited. Lite konstigt egentligen, brukar ALLTID vara jätte nervös och jätte taggad på alla uppspel, men inte idag. Ingen aning varför.


Problemet är så att jag har ju tävlat och hejat på lag (läs skrikigt) under hela helgen, så igår vaknade jag upp utan röst. Har inte pratat sedans dess. Mitt mål blev att lyckas låta normal på uppspelet, vilket jag tror att jag lyckades med. Hoppas jag....... Haha, känner att den här pjäsen har varit mitt absolut sämsta jobb som skåespelerska någonsin, vilket är jättesynd med tanke på att jag har taggad inför Shakespeare day sedans jag började gymnasiet. In my defense, min roll var sämst och absolut inte själv vald, rollen var så extremt tråkig att man ville somna, allvarligt talat. Aja, what's done is done. Har iallafall Drama Day i tvåan, kommer ju börja i en nu klass då, där ingen har sett mitt totalt failande i denna pjäs. Hehehehe, då kanske jag kan övertala folk att låta mig spela en större roll med lite mer personlighet och möjlighet för någonlunda bra skådespeleri.

Åhhhh, fick bästa kommentaren idag!!!! Min manliga historia lärare sa "Oh Hanna, your hair is to die for!". HAHAHAH, jag dog av skratt. Eller snarare inte, med tanke på att det gör jätte ont att skratta. Kände att mitt hår fökänade en pris "And the award for best hair goes to.........Nerissa in ES1B!!!!".

Ingen aning varför jag är så random, antagligen för att jag inte har fått prata på två dygn......
En action shot från pjäsen, jag till höger som Nerissa som är utklädd till kille.
Åhh, de grymt failade postersarna på mig och en tjej i min klass. Vi skulle spela ett par och allt blev så sjukt komiskt med tanke på att hon är typ 30 centimeter kortare än mig.....okej nu överdriver jag......

Mitt awesome-a hår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0