Just gotta keep going.

Hej allihopa! Måste be om ursäkt för att jag inte har skrivit! Har varut upptagen med föreberedningar inför jul, cheer och skola! Thanksgiving var super trevligt, med väldigt god mat! Vet att jag har några bilder någonstans, men hittar dem inte nu! Den natten gick vi Black Friday shopping. Det var helt galet! Här nedan ser ni en bild från Walmart! Helt fullpackat med folk, och det mesta sålde slut. Shoppade däremot lite mer online, då typ alla butiker ha minst lika bra reor online.
Typ den enda bilden jag har för tillfället från thanksgiving. Här är det typ några av de som vi firade thanksgiving med! 
När jag beställde lite julklappar online från Victoria Secret så fick jag denna väska och parfymen/läppglanset/body lotionen på köpet! Snacka om att jag blev glad när jag öppnade paketet och såg detta!
I söndags så gick jag med Karen (utbytesstudenten från mexiko) till kyrkan. Har varit jätte nyfiken på hur amerikanska kyrkor är så frågade om jag fick följa med henne, och hon sa ja. Det var faktiskt ganska trevligt, även fast jag kanske inte rikitigt tror så jätte mycket på gud, så kunde jag ändå ta åt mig det prästen sa. Låter kanske lite flummigt, men istället för att tro på "tvivla aldrig på din tro eller gud" så kan man ju ändra det lite till "tvivla inte på dig själv". Med trots min halvreligösa inställnig så tyckte jag om det!
Vi har äntligen dekorerat vår julgran! Den är inte 100% klar på bilden, måste visa er en bättre bild snart!
Eftersom vi har fått en ny coach så hade vi nya try outs idag för tävlings säsongen. I made varisity!
Trodde verkligen inte det, då mina hopp och gymnastik är sääääämst, men tror att min dans och stunten räddade mig! Nu är jag supertaggad inför vår första tävling som är om mindre än en månad (!).

Happy Thanksgiving!


The world is your canvas, go out and paint it!

Bilder från vårt photography project igår! Meningen var att vi skulle måla människor för att få dem att se ut som en målning! Vi skulle föreställa eld och vatten. Tjejen som skulle vara vatten bangade i sista minuten så jag volunteered! Det var super kul, men färgen var väldigt obehaglig att ha på sig. Jag och Mimi (tjejen som var eld) bestämde oss för att inte tvätta bort färgen, då man behövde typ duscha för att få bort den, så vi gick omkring i skolan sådär hela dagen. Kan säga er att folk stirrade!

"Another name goes up in lights. You wonder if you’ll make it out alive"

Bilderna här ovan är på en kattunge som under den senaste veckan har bott utanför vårt hus! Den är seriöst världens sötaste och är den gillar mig! Min hostmom har döpt alla hennes tidigare djur efter hennes utbytesstudenter, så hon ville kalla den för Hanna, men jag sa hell no. En katt kan liksom inte heta Hanna. Erin, min hostmom's typ cousin eller något kallar mig för Sparkles för att jag gillar saker som glittrar, och eftersom Sparkles påminner om mig, men passar som ett katt namn så är det det vi kallar den för!

Taggar jul och thanksgiving med röda naglar!
Har bara skola idag och imorgon (tisdag), pga thanksgiving som är på torsdag! Är super taggad, vi ska hem till min hostmoms släkt! På fredag börjar även Black Friday, då alla butiker öppnar typ 4am på morgonen och har rea på typ allt, taggad! Ska passa på att köpa typ resten av alla julklappar då!
Idag i skolan så var det en Civil War utställning i biblioteket. Vi gick ner dit under två av mina klasser och det var super intressant! De kom in massa folk som hade samlat vapen, uniformer och massa saker från the civil war och det var så himla roligt att se allt! Mr O, wn av mina favorit lärare (som jag inte ens har någon lektion med), har the civil war class på skolan (som jag önsakde att jag kunde läsa) och han hade tagit med typ hela hans kollektion. Kände att den historia nörden inom mig kom fram när det slutade med att typ jag och alla of the civil war guys stod och hade värsta diskutionerna, medans resten av klassen satt och spelade data spel......Allt jag kan säga till mitt försvar är att det var väldigt intressant! ;)
Tog detta fota under den senaste photography, det var menig att min hand skulle se ut som en målning. Imorgon ska vi göra detta, fast med en model istället! (Instagram bild, sorry)
Obsesssssssssed, med denna cd! Så. Himla. Bra.

“You don't know me, but I bet you want to”

Det känns som den här veckan går super segt, liksom det är bara tisdag! Händer inte så mycket här i Genoa, går i skolan som vanligt! Vi fick nya platser på matten idag vilket var sämst, då jag sitter balnd alla freshmans. Funderar däremot på att droppa matten nästa termin, men samtidigt vill jag inte, då det är nog bra för mig att öva lite extra för att komma tillbaka till gymnasiet sen.... vet liksom inte. Har försökt börja tänka lite så, alltså vad som kan hjälpa mig när jag kommer tilllbaka till Sverige! Har valt psychology nästa termin, med den enda anledningen till varför är att jag kommer ha det i tvåan i sverige och tänkte att det skulle vara bra med ett försprång. Nej, men ärligt talat, alla roliga klasser nästa termin är liksom samtidigt, eller på samma tid som något annat viktigt, som spanska eller US history. Funderar på att läsa geografi 2 nästa termin, men jag kom precis på att jag inte kommer behöva läsa det i sverige i tvåan, så kanske borde skippa det? Åhh, vet inte, annars måste jag typ ha idrott eller typ world history. Har hållt på att fixa mitt schema med the guidance counsler idag, men ska göra klart det imorgon! Känner stort behov av att ha en art class, har liksom läst 2 stycken denna termin, och skulle nog inte klara mig utan någon. Kan jag btw påpeka att jag kommer dö när jag kommer tillbaka till Sverige? Liksom ingen bild, ingen fotografering, ingen drama, ingen study hall, inga intressanta historia lektioner, inga roliga spanska grupper, the list goes on and on......
 
Här nedan har ni lite bilder från vårt senaste projekt i photography: macro!
 

Bilder

För att sumrera inlägget: bildbomb från senaste veckorna!!!!

Frozen yogurt in my heart! <3
Jag och Melissa på the school bus!
Bonfire!
Ida och jag med våra pumpor!
 
Pumpkin Pie! Så himla gott!
 
Massa bilder från the Pumpkin Festival/Parade!
Halloween! 
Smores!
 Hjälpte till med att förebereda snacks för de mindre barnen!
 
 Jag och Hannah med våra sista minuten halloween kostymer och allt godis!
Egopic after the halloween party!
Jag och Maddie på vår bakesale!
 

La clase de Español!

Min spanska klass, den mest flummiga, konstiga och roliga klassen någonsin. Vi hade en vikarie idag, så idag spenderade vi hela lektionen med att först göra lek som går ur på att alla sitter på golvet i en ring, sjunger en spansk låt på 15 sekunder och i takt med låten skickar runt pennor i en viss takt! Helt meningslöst egentligen, men den leken är typ den roligaste någonsin. Ni skulle se oss, vi går verikligen all in! 
 
Efter det så blev det typ massa uppträdanden, en kille kan hela texten och dansen till Gangnam Style! Sen så skulle alla killar se vem som kunde göra flest klapp armhävningar, och det slutade med att en kille faceplantade, och alla typ dog av skratt!
 
Så himla konstigt, den här klassen får alla svenska lektioner att verka super tråkiga, men ändå lär jag mig 43535 gånger mer spanska här än vad jag gjorde på gymnasiumet!

Cheerleading @ senior night

Här ovan ser ni en video på vårt uppträdande på the pep assembly at senior night. Musiken hackade i början (det är därför alla börjar på olika tider) och i slutet (sista stuntet ser helt missbildat ut). Vi hade typ lärt oss allt på 1 och en halv vecka så det är därför det kanske inite var vårt bästa uppträdande! Jag är iallafall längst fram till höger i början av videon!
 

Halloween party

Hej! Upptäckte idag att familjen har wifi, så jag kan blogga! Iallafall ville berätta lite om vad jag har gjort de senaste dagarna!

I torsdags var det halvdag så jag och Joanna sov över hos Melissa. Hela kvällen kändes så extremt stereotypiskt över en amerikansk sleepover, liksom vi gjorde manikyrer och pedikyrer och sånt!

Igår morgon kollade vi på en film, sen så åkte jag hem till Aly. Vi spenderade dagen mer några failade försök med att baka till the cheerleaders bake sale idag! Försökte rädda ett par kakor med att göra dem till syltkakor vilket inte gick så bra! Efter det så skulle vi egentligen gå och se skolpjäsen men det blev inte av. Det var tur iallafall, Hannah frågade om jag ville följa med henne på ett halloween party. Eftersom det var så sista minuten fick jag använde min flapper dräkt från spirit week.

Festen alltså, vet inte vad jag ska säga. Alla varnade mig, tjejerna klär sig väldigt utmanande (tänk mean girls). Och ja, det var väldigt sant. Kände mig ovanligt classy i min flapper dräkt!

Festen kändes lite som ett barnkalas, de hade snacks och läsk och sånt på ett bord, och föräldrarna var uppstairs. Men, dansen alltså, jag berättade inte om den efter homecoming. Allvarligt, finns inga ord, fick en mindre chock på homecoming. Grinding kallas det. Vääääldigt slutty och bara utmanade in general. Så ingenting som jag som svensk känner sig väldigt taggad på att dansa. Önskade att de hade typ vanlig dans (speciellt när skolansquaterbsck frågar om jag vill dansa, men jag måste säga nej pga dansen :P)

Det var iallafall en intressant kväll så jag är glad att jag gick! Idag så ska ha en bake och pizza sale med the cheerleaders!


Trick or treating!

Hej allihopa! Har inget internet hemma, utan bara i skolan och där funkar massa sidor inte (typ Facebook) så har inte kunnat skriva!

Hur sim helst, igår var det ju halloween och i sista minuten bestämde sig jag och Hannah att vi skulle klä ut oss och gå och trick or treat-a med Robbie (hennes lillebror) och hans kompis! Det slutade med att det var jag och Hannah som var taggade på att få godis! En del hus har en så kallad bucket utanför deras hus som är fylld med godis, och för att göra en lång historia lång så åkte vi omkring i hennes bil, och så fort som vi såg en bucket sprang vi ut och typ tömde hela i våra korgar! Haha vi var nog lite för taggade! Det slutade med att hu hade två hinkar var fyllda ned godis!RSS 2.0