"Another name goes up in lights. You wonder if you’ll make it out alive"

Bilderna här ovan är på en kattunge som under den senaste veckan har bott utanför vårt hus! Den är seriöst världens sötaste och är den gillar mig! Min hostmom har döpt alla hennes tidigare djur efter hennes utbytesstudenter, så hon ville kalla den för Hanna, men jag sa hell no. En katt kan liksom inte heta Hanna. Erin, min hostmom's typ cousin eller något kallar mig för Sparkles för att jag gillar saker som glittrar, och eftersom Sparkles påminner om mig, men passar som ett katt namn så är det det vi kallar den för!

Taggar jul och thanksgiving med röda naglar!
Har bara skola idag och imorgon (tisdag), pga thanksgiving som är på torsdag! Är super taggad, vi ska hem till min hostmoms släkt! På fredag börjar även Black Friday, då alla butiker öppnar typ 4am på morgonen och har rea på typ allt, taggad! Ska passa på att köpa typ resten av alla julklappar då!
Idag i skolan så var det en Civil War utställning i biblioteket. Vi gick ner dit under två av mina klasser och det var super intressant! De kom in massa folk som hade samlat vapen, uniformer och massa saker från the civil war och det var så himla roligt att se allt! Mr O, wn av mina favorit lärare (som jag inte ens har någon lektion med), har the civil war class på skolan (som jag önsakde att jag kunde läsa) och han hade tagit med typ hela hans kollektion. Kände att den historia nörden inom mig kom fram när det slutade med att typ jag och alla of the civil war guys stod och hade värsta diskutionerna, medans resten av klassen satt och spelade data spel......Allt jag kan säga till mitt försvar är att det var väldigt intressant! ;)
Tog detta fota under den senaste photography, det var menig att min hand skulle se ut som en målning. Imorgon ska vi göra detta, fast med en model istället! (Instagram bild, sorry)
Obsesssssssssed, med denna cd! Så. Himla. Bra.

Kommentarer
Postat av: Anonym

åå lilla skogis , den får heta det i Sverige

Svar: hahaha, pappa <3
Hanna Olsson

2012-11-21 @ 12:26:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0