Halloween party

Hej! Upptäckte idag att familjen har wifi, så jag kan blogga! Iallafall ville berätta lite om vad jag har gjort de senaste dagarna!

I torsdags var det halvdag så jag och Joanna sov över hos Melissa. Hela kvällen kändes så extremt stereotypiskt över en amerikansk sleepover, liksom vi gjorde manikyrer och pedikyrer och sånt!

Igår morgon kollade vi på en film, sen så åkte jag hem till Aly. Vi spenderade dagen mer några failade försök med att baka till the cheerleaders bake sale idag! Försökte rädda ett par kakor med att göra dem till syltkakor vilket inte gick så bra! Efter det så skulle vi egentligen gå och se skolpjäsen men det blev inte av. Det var tur iallafall, Hannah frågade om jag ville följa med henne på ett halloween party. Eftersom det var så sista minuten fick jag använde min flapper dräkt från spirit week.

Festen alltså, vet inte vad jag ska säga. Alla varnade mig, tjejerna klär sig väldigt utmanande (tänk mean girls). Och ja, det var väldigt sant. Kände mig ovanligt classy i min flapper dräkt!

Festen kändes lite som ett barnkalas, de hade snacks och läsk och sånt på ett bord, och föräldrarna var uppstairs. Men, dansen alltså, jag berättade inte om den efter homecoming. Allvarligt, finns inga ord, fick en mindre chock på homecoming. Grinding kallas det. Vääääldigt slutty och bara utmanade in general. Så ingenting som jag som svensk känner sig väldigt taggad på att dansa. Önskade att de hade typ vanlig dans (speciellt när skolansquaterbsck frågar om jag vill dansa, men jag måste säga nej pga dansen :P)

Det var iallafall en intressant kväll så jag är glad att jag gick! Idag så ska ha en bake och pizza sale med the cheerleaders!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0