Just gotta keep going.

Hej allihopa! Måste be om ursäkt för att jag inte har skrivit! Har varut upptagen med föreberedningar inför jul, cheer och skola! Thanksgiving var super trevligt, med väldigt god mat! Vet att jag har några bilder någonstans, men hittar dem inte nu! Den natten gick vi Black Friday shopping. Det var helt galet! Här nedan ser ni en bild från Walmart! Helt fullpackat med folk, och det mesta sålde slut. Shoppade däremot lite mer online, då typ alla butiker ha minst lika bra reor online.
Typ den enda bilden jag har för tillfället från thanksgiving. Här är det typ några av de som vi firade thanksgiving med! 
När jag beställde lite julklappar online från Victoria Secret så fick jag denna väska och parfymen/läppglanset/body lotionen på köpet! Snacka om att jag blev glad när jag öppnade paketet och såg detta!
I söndags så gick jag med Karen (utbytesstudenten från mexiko) till kyrkan. Har varit jätte nyfiken på hur amerikanska kyrkor är så frågade om jag fick följa med henne, och hon sa ja. Det var faktiskt ganska trevligt, även fast jag kanske inte rikitigt tror så jätte mycket på gud, så kunde jag ändå ta åt mig det prästen sa. Låter kanske lite flummigt, men istället för att tro på "tvivla aldrig på din tro eller gud" så kan man ju ändra det lite till "tvivla inte på dig själv". Med trots min halvreligösa inställnig så tyckte jag om det!
Vi har äntligen dekorerat vår julgran! Den är inte 100% klar på bilden, måste visa er en bättre bild snart!
Eftersom vi har fått en ny coach så hade vi nya try outs idag för tävlings säsongen. I made varisity!
Trodde verkligen inte det, då mina hopp och gymnastik är sääääämst, men tror att min dans och stunten räddade mig! Nu är jag supertaggad inför vår första tävling som är om mindre än en månad (!).

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad synd att jag missa Black Friday shopping.

2012-11-29 @ 13:01:42
Postat av: Jessica

ofta ni redan pyntat granen haha! och jag ville också shoppa black friday... suger att det inte finns nåt sånt i sverige innan jul så att man kan köpa massa julklappar. Men grattis till din plats i varsity laget!<3

Svar: Haha, här börjar man pynta så fort thanksgiving är över, alltså i slutet av november! ;)jag vet, det är så himla bra att kunna köpa presenter när allt är på rea, inte på mellandagsrean som liksom är efter jul! haha tack! <3
Hanna Olsson

2012-11-29 @ 17:05:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0