Senior Night.

Jag och Aly!
Jag och Barb.
Några av seniors i cheer laget!
Blommorna jag fick av Barb!
 
Här ovan har ni lire bilder från senior night som var förr förra fredagen! De läste upp alla seniors som var i en sport, och deras föräldrars namn. Sen så gick man vi the football field och fick blommor och sånt! Det var säkert sorgligt för de seniors som har sportat i alla high school år, men för mig så var det bara en kul grej!
 
Min värdmamma åker till Mexico imorgon, så från och med idag till en vecka frammåt kommer jag bo hos Hannah  och hennes familj. Vet inte om de har wifi så kommer kanske inte blogga på en vecka!
 
Ikväll så ska jag gå på en halloween fest för alla exchange students i närheten! Vet inte om jag har berättat men det har kommit en Mexikansk utbytesstudent till min skola! Hon bodde med vår kontakt person i typ en vecka, men jag hittade en värdfamilj som ville ta emot henne, så hon kommer stanna här hela året! Super kul tycker jag!
The yearbook ville ta massa foton på oss i skolan igår, tydligen så kommer vi få ett helt uppslag i yearbooken!
 
Nu ska jag åka och lämna min resväska hos the Hill family och sedan äta lunch, ha det bra!!

You know you're forgetting all of your Swedish when...

You sing happy birthday in Swedish to someone, but forgets the last sentences and have to improvise something.


Mall of America.


Drev lite här, allt var inte mitt!

Mina älskade uggs!
Roadtrip outfits for life! 
Weird restaurang vi åt på
Här är lite blandade bilder från Minnesota och Mall of America!

"Stepping outside of your comfort zone", easier said than done.

Skrev detta inlägg i Torsdags, men har inte kunnat ladda upp filmen tills nu!

Dagen idag har varit intressant. Fick veta att jag fick 112% på mitt matte prov (vilket jag trodde att jag skulle faila), vi fick nya grupper på spanskan (vilket jag nästan måste göra ett helt inlägg om) och vampire diaries började!
 
Men vill helt enkelt prata om mitt uppträdande med låten jag pratade om igår. Vi uppträdde med den, och det gick faktiskt ganska bra. Men det är liksom inte det jag vill ha sagt. Innan alla utbytisar 12/13 åkte iväg tror jag att jag såg någon bild med något quote som "life outside of your comfort zone" 7325692 gånger. Visst, vi alla gör det genom att lämna tryggheten i sverige, men nu, efter nästan 2 månader här, känns det som att det här har blivit min vardag. Det är likosm inte längre "otryggt" att gå i high school. Så jag har kännt att jag vill liksom inte lämna den där känslan över att våga göra nya saker. De senaste veckorna har jag gjort många saker som jag aldrig trodde jag skulle göra. Skulle du ha frågat mig för ett halvår sen om jag kunde sjunga en refräng ur en låt skulle jag ha vägrat. Nu har jag gått upp på scen, och sjungit en hel låt, med orginell text till den också, in princip helt solo. Så jag vill liksom säga till alla som läser detta, testa nya grejer! Bara för att vi alla är i USA ensamma så betyder inte det att vi är helt fearless, vi måste fortsätta att utmana oss själva.  
 
Så när jag fick en kommentar från förra inlägget där någon frågade om jag kunde filma mig själv när jag sjunger låten tänkte jag först "Aldrig i livet!", men sedan så tänkte jag liksom screw it, you only live once liksom.
 
Så här nedan har ni en video från idag, där jag och min grupp sjunger Neon Tree's Everybody Talks, omskriven till GK is the best. Och ja, jag är medveten om att jag inte sjunger bra, så ni behöver kommentera något om hur min sångröst låter.
 
 

Spanish class!

 
Här ovan har ni en video från de våra raps från spanska från några veckor sen! Min grupp börjar vid ca. 5:08!
 
Haha, lite failad, vi vet! Justice, killen i blått, var typ på hela vår grupp från första dagen om att vi måste göra detta jätte bra, och sen så är det han som tappar bort sig! Kan säga er att hela hans första del var helt inprovisserad, vi hade en mycket bättre i vår skrivna text. 
 
Idag så fick vi nya grupper (alltså bänkarna i klassrummet är uppdelade i fyra och fyra) så det var lite tråkigt, min grupp var så himla flummiga. Juste! Varje gång vi har tävlingar mellan grupperna så får vinnar gruppen klistermärken, och idag så räknade vi alla. Vår grupp vann med typ 24 st mot 14, 12 och 10! Yup, we're that good. Okej, jag överdriver, men det var iallafall roligt.
 
Jag dör lite när jag ser videon, ser helt weird ut i min peace tröja och sweden keps, och låt oss inte tala om rappen......
 
Men aja, det är typ fett kul att titta på, även fast vi failade. Kan säga er att när vi var klara så brast vi alla ut i hysteriskt skratt, så det är nog ganska tur att det inte kom med på film!
 
Btw, vi har blivit tilldelade spanska namn, och mitt blev Elena, så det är därför alla kallar mig det i rappen. 
 
Läs ej om du inte vill höra om mitt fan girl Vampire Diaries moment!
På tal om Elena, idag på spanskan kändes det som jag levde the vampire diaries. Först för att jag inte har kunnat sluta tänka på premiären idag ( som btw broke my heart, är allvarligt ledsen nu, why god why?), sen så 
har jag ju berättat att min spanska lärare ser på pricken ut som aunt jenna, sen så kallar alla mig för elena där, plus att någon sa att min skinnjacka som jag hade på mig ser ut som den som Elena hade i TVP! Och ja, om ni jämnför på bilden nedan så är de faktiskt ganska lika! Basicly, så fick jag testa på att vara Elena för en dag (minus stefan & damon och allt supernatural, så typ elena innan alla vampyrer kom in i bilden? Oh my god, jag är alldeles för obsessed med denna tvserie). 
Ecopics for life ;)
 
Dagens tvp premiär alltså, what to say. Allt jag har kvar att säga är att jag inte gillar allt Stelena i denna episod, och jag tycker faktiskt att det är dags för Delena nu, det har ju liksom gått 3 säsonger! Breathe Hanna, breathe......

Taking chances.

Lite random bilder från de senaste photography projektet som handlade om textures.
 
Minnesota och Mall of America var super! Måste skriva ett helt inlägg om det senare!
 
Idag så var det en bra dag. Min photography lärare trodde först inte mig när jag sa att jag hade fotat bilden ovan med den rosa blomman, vilket är nåo tpositivt då hon trodde att den kom från ett proffs!
 
Cheeren går super! Vi håller på med en routine för senior night! Vi kommer göra the roller coaster stunt från Bring it on (om det nu är någon cheerleader som läser detta vet dem vad jag menar). Vi ska även göra extention 2 base! Alltså bara två baser, så himla kul!!!
 
Det är the seniors som ska komma på routinen, och typ 4 st av dem kom på hela programmet, men det hade ingen cheer. Så igår kväll var jag uppe och koreograferade en cheer med dans steg och så! Älskar det, önskar att det fanns mer saker att koregrafera! Efter skoaln idag stannade jag kvar med Aly och lärde henne stegen! Imorgon ska vi lära dem till resten av laget (och hoppas på att de här 4 st "head cheerleaders" (som egentligen inte är det, bara agerar som det) inte freaker ut för att vi "ändrar" deras routine).
 
Gissa vad jag mer har gjort? Jo för draman så har vi fått i uppgift att skriva om en låttext så att den liksom är för school spirit. Jag, Joanna och Jamiee (typ mest jag) skrev om Everybody Talks til GK is the best! Har övat som en galning hela kvällen och imorgon ska vi upp på scen med microfon och sjunga den! Kan inte sjunga bra alls, med är ändå super taggad! Allvarligt, vår låt äger!
 
Vad händer annars? Inte mycket! Såg idag att jag har A+ i allt utan spanska, vilket suger då spanska är det enda ämnet jag försöker i (förutom de roliga ämnena då).
 
Vi har fått en katalog med alla senior saker! Först cap, gown och tassel men sen massa andra senior saker! Typ smycken, kläder, kort, diplom, nyckelring, you name it! Finns så mycket jag vill ha som minne, men allt är typ "bra kvalité" så det är ganska dyrt! Får se hur det blir....
 
Är super taggad inför imorgon. Först låten, sen cheeren och sen VAMPIRE DIARIES HAR PREMIÄR!! Döööööör!!!!! Är så sjukt himla taggad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Det var nog allt för idag. Förresten, vad har hänt med alla kommentarer? Blev så glad förut när jag såg alla som skrev, men nu börjar det bli tyst igen :(

Off to Mall of America!

Rubriken says it all. Tillbaka måndag kväll!


RSS 2.0