"Stepping outside of your comfort zone", easier said than done.

Skrev detta inlägg i Torsdags, men har inte kunnat ladda upp filmen tills nu!

Dagen idag har varit intressant. Fick veta att jag fick 112% på mitt matte prov (vilket jag trodde att jag skulle faila), vi fick nya grupper på spanskan (vilket jag nästan måste göra ett helt inlägg om) och vampire diaries började!
 
Men vill helt enkelt prata om mitt uppträdande med låten jag pratade om igår. Vi uppträdde med den, och det gick faktiskt ganska bra. Men det är liksom inte det jag vill ha sagt. Innan alla utbytisar 12/13 åkte iväg tror jag att jag såg någon bild med något quote som "life outside of your comfort zone" 7325692 gånger. Visst, vi alla gör det genom att lämna tryggheten i sverige, men nu, efter nästan 2 månader här, känns det som att det här har blivit min vardag. Det är likosm inte längre "otryggt" att gå i high school. Så jag har kännt att jag vill liksom inte lämna den där känslan över att våga göra nya saker. De senaste veckorna har jag gjort många saker som jag aldrig trodde jag skulle göra. Skulle du ha frågat mig för ett halvår sen om jag kunde sjunga en refräng ur en låt skulle jag ha vägrat. Nu har jag gått upp på scen, och sjungit en hel låt, med orginell text till den också, in princip helt solo. Så jag vill liksom säga till alla som läser detta, testa nya grejer! Bara för att vi alla är i USA ensamma så betyder inte det att vi är helt fearless, vi måste fortsätta att utmana oss själva.  
 
Så när jag fick en kommentar från förra inlägget där någon frågade om jag kunde filma mig själv när jag sjunger låten tänkte jag först "Aldrig i livet!", men sedan så tänkte jag liksom screw it, you only live once liksom.
 
Så här nedan har ni en video från idag, där jag och min grupp sjunger Neon Tree's Everybody Talks, omskriven till GK is the best. Och ja, jag är medveten om att jag inte sjunger bra, så ni behöver kommentera något om hur min sångröst låter.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra jobbat

2012-10-16 @ 08:59:21
Postat av: Emmy

Modigt av dig!!! Och du var ju bra!!!

2012-10-16 @ 21:38:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0