Center stage, a single spotlight.

Hej allihopa! Lite kort summary av vad jag har gjort de senaste dagarna: läxor,prov, restauranger och cheer träningar. Imorgon är det min första away game så vi ska åka i de gula skolbussarna i våra cheer dräkter dit. Åh det känns som att jag är med i en amerikansk High school film! På den lite tråkigare sidan så har jag en monolog att framföra på draman imorgon. Vi fick i uppgift att skriva en monolog baserad på en händelse som hänt oss, fast för en påhittad karaktär med en påhittad händelse. Fattar ni? Hur som helst så spelar jag en kille vid namn Jake som är quaterback/straight a student/prom king. Hehe, vet inte hur jag ska lyckas göra ett bra uppträdande som de däremot. Vi ska imorgon utföra dessa monologer ensamma på den väldigt stora scenen, inför hela klassen med en väldigt stark strålkastare på oss. Wish me luck!


Kommentarer
Postat av: Jessica

åhh du anar inte vad avundssjuk jag e på dig!! såg videon från ditt cheer lag, ni e ju jättebra!! fett kul att ni får göra lite mer komplicerade stunt än vad vi gör i dolls :) btw hade vi första träningen idag och det gick jättebra! jag kommer typ att bli bakperson x)

Svar: Haha, tack! Fast träningarna här är så sjukt enkla, saknar våra träningar med Dolls! Åhh! Vad roligt, är det många nya? Hahahha, va????? Du är ju grym som bas!!!! Hur korta är alla egentligen? ;)
Hanna Olsson

2012-09-08 @ 19:05:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0