Friday night lights.

Sorry för att jag inte har skrivit, är väldigt upptagen hela tiden och vill prioritera att göra saker istället för atr blogga. Cheerade på min första match i fredags! Lärde mig hela deras routine och cheers av en tjej under 1.5 h dagen inna.Så med det i tanke kan ni förstå att jag var nervös inför att uppträda. När vi ställde upp oss och väntade på att musiken skulle starta hörde jag massa folk skrika "Go Hanna", vilket var så sjukt taggande! Jag klarade av dansen någonlunda bra (vilket var den svåraste biten). Och för typ första gången på säsongen satte laget alla bygg! 
DSC04499.jpg
DSC04518.jpg DSC04518
DSC04511-1.jpg DSC04511DSC04494.jpg DSC04566.jpg
Efteråt fick jag höra från jätte många att jag var bra! Egoboost om något! Fick också massa komplimanger för mina "facials". Visst, jag vet att jag alltid gör dem i sverige till vårt program, men här, med ett program som jag preics lärt mig så hade jag inga planer på det. Men tydligen så har jag lett hela programet och vinkat och hållt på. Weird. Känner att jag måste se en video på detta för att förstå.
DSC04490.jpg
Melissa hade med sig swedish fish till photography i torsdag. Testade dem och de var väldigt goda! Nästa lektion ska jag ta med lite djungelvrål. Mohahahah!
DSC04492.jpg
Vi hade halvdag i fredags, så innan football matchen badade vi lite i min vmammas väns pool.
DSC04493.jpg
 
Igår var jag, min vmamma och en annan familjevän och shoppade. Hittade lite smycken och skor till homecoming. Idag ska jag iväg och leta efter en cluch och mer smycken till homecoming. Imorgon är det labour dag så vi har ingen skola. Maggie, en tjej från skolan, ska hämta upp mig och ta mig till taco bell, vilket tydlingen är super populärt här. På eftermiddagen har jag cheer practice!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0