Sunday.

Åh, vart ska jag börja? Börjar med i måndags. Det var labor day vilket betyder ingen skola. Träffade Maggie och vi åkte och kollade i lite affärer och åt sen på Taco Bell. Lol, dagen efter så visste typ hela skolan att jag hade testat Taco bell för första gången. I tisdags gjorde vi inget speciellt, på cheeren fick vi vår musik inför homecoming game och våra stunt. Vi fick dansen i tordags. 
 
I torsdags titatde vi även på the VMA's på tv. Så himla roligt att kunna se det live! Älskade Taylor Swift's uppträdande.
 
I fredags var det dags för min första high school game där jag skulle vara med fullt ut. Det var en away game, så vi åkte tillsammans med varsity football players i en gul skolbuss till Richmond, ca 1 timme bort. När vi kom fram regnade det och det var mycket vind. Vi frös typ ihjäl. Tiffany köpte ee varm choklad till mig då jag inte hade med mig några pengar. När JV matchen var slut, (de vann) så var det vår tur. Aly hade lärt mig typ alla ramsor under den matchen så enligt coach fick jag vara med och cheera. 
 
Matchen gick långsamt, mest för att vi frös så mycket. Men jag hängde på ganska bra måste jag säga! 
När det är 1 minut var står det 17-22 till dem. Och helt plörsligt så gör vi en touchdown på något väldigt ovanligt sätt, och gör så att det står 24-22 med 40 sekunder kvar! Alla blev typ superglada, eftersom laget vi spelade mot anses vara väldigt bra. Det slutade med att vi vann! 
 
Det mest roliga med detta var att, jag skrev om att vi skulle göra en monolog i draman som vi skulle framföra. Min monolog handlade just om något som denna händelse, ett lag som ligger under och gör en touchdown under sista minuten! Ödet, säger jag bara ;)
 
Nu håller jag på att fixa lite kläder inte spirit week vilket är nästa vecka! Spirit week är för en som inte vet, veckan innnan homecoming. Varje dag är det olika teman som man ska klä ut sig till (om man vill). Allt är för att höja the school spirit inför matchen på fredag.
 
Det här är våra teman:
 
Monday, September 10 - Twin Day (man klär sig likadant som någon)

Tuesday, September 11 - Decade Day (Ett år tionde klädsel)

Wednesday, September 12 - Class Color Day (Alla seniors klär sig svart, juniors vit osv)

Thursday, September 13- Superhero Day (Superhjälte klädsel basicly)

Friday, September 14- Cog Spirit Day ( Orange, blått och vitt! Vi måste ha på oss våra dräkter däremot)

 
Kommer gå all out inför tisdag och onsdag! Hehe, kan någon gissa vilket år tionde jag kommer klä ut mig till? 

Lite random bilder!
DSC04586.jpg Testade Cold Stone Creamery här om dagen. Man väljer en glass smak (jag tog Cake batter) och sen en topping (jag som reese's) som de sedan mixar ihop till en glass. Super gott!
DSC04600.jpg DSC04600
Maggie på Taco Bell. Ni ser den där tortillan på bilden? Det fanns ett taco skal inuti!
 DSC04596.jpg
Maggie igen.
 DSC04631.jpg
Här så köper man en stor pizza som hela sälskapet delar på.
DSC04609.jpg DSC04609
Haha, älskar denna konstiga katt!

Kommentarer
Postat av: Sandra - Breakaway

Vilken fin klänning!

Svar: Tack :)
Hanna Olsson

2012-09-09 @ 21:41:52
URL: http://www.breakaway.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0