You only live once, but if you do it right, once is enough.

Hej peeps!
Har ingen anledning alls till varför jag inte har skrvit på ett bra tag, kan skylla allt på lathet. Känner att jag verkligen borde skriva ett inlägg om musikalen och om spring break och florida, men har likosm inte lust. Har varit sjuk, så har vilat en hel del, och resten av tiden vill jag liksom njuta av att vara här, har bara lite mer en 50 dagar kvar. Anyways, tänkte berätta lite om min helg. Igår gick jag och Maddie och såg The Host på bio, jätte dålig film tyvärr. Vi bestämde oss iallafall för att göra dagen lite bättre så vi åkte till djuraffären och tittade på massa söta hundvalpar, de var så söta att jag dog. Efter det gick vi ut och åt på panda express! Sen så frågade hon om jag ville följa med henne till hennes kyrka, så vi hämtade hennes föräldrar och drog iväg. Herregud, vad förvånad jag blev! Kan verkligen inte förklara hur denna experience förändrade min syn. Alltså det var ingen präst där, utan de visade honom via live web camera uppe på tre bio dukar, då han var i "huvud kyrkan" en timme iväg. De hade massa coola videos som visade de han pratade om osv, och istället för "normala" sånger, så hade de typ kristna pop sånger som alla sjöng med i. Och även det mer seriösa var grymt, han pratade om hur man ska hantera motgångar i livet, och gissa vad? Jag tog anteckningar! Jag, som aldrig tycker att prästar har något vettigt att säga (no offense). Helt facinerande var det. Allt slutade med att jag fick ett välkomst paket med massa saker, bla. en modern bibel, och jag måste erkänna att jag satt och highlightade det som vi gick igenom i bibeln i kyrkan igår kväll. Japp, kan knappt tro det själv. Kvällen avslutades iallafall med froyo på aspen leaf.
Idag så spenderade jag hela dagen med Barb. Vi hade det super trevligt, gick och shoppade först, sen tog jag henne till aspen leaf (andra dagen i rad, dålig hanna, jag vet). Sen så gick vi på en steel drum concert på ett college i närheten, var jätte coolt! Efter det gick vi och åt middag på Applebees! 
Nu är jag super mätt, och trött. Denna vecka kommer bli seg, liksom inget händer, men ska börja kolla upp saker inför prom, mr. gk, graduation och typ allmäna saker som behöver göras/köpas innan jag åker hem. Försöker inte att tänka på det, men har inte mycket tid kvar här.


RSS 2.0