Åååååh

Gick upp extra tidigt idag för att göra upp en ekonomisk plan för de kommande månaderna, då mitt förra inlägg gav mig ångest under halva natten (liksom prom är sjukt dyrt). Se så vuxen har har blivit! Dessvärre så känns det som om jag är i en personlig Grease depression (vilket vi just nu jobbar med i us history). Liksom byebye till av mina sparade pengar från jul som skulle gå till senior pictures :( Åhhh, ganska irriterabde faktiskt! När man väl tror man är sparsam så kommer något och förstör allt, och ännu jobbigare är det att jag har ingen aning om alls vad för prom klänning har vill ha, så det är sjukt svårt att kunna lägga till en ungefär summa i min budget!

Anyways, kanske inte är så roligt för er att läsa detta, känner bara att jag måste skriva av mig lite! (Och möjligtvis om det är någon som är bra på att göra budgets och så som vill ge mig lite tips kanske?)

Idag har vi nästsista matchen, och även musikal träning. Påtal om det, glömde bort danskorna på min budget lista, måste lägga till, brb. Okej, klar. Börjar bli mycket roligare med musikalen nu när vi börjar arbeta på scen och med koreografi! Är mer i chorus så vår director ger ut repliker till oss när det kommer upp några nya, hittills har jag ingen, bara massa tysta roller. Det är för att jag har missat massa träningar pga cheeren. Men, jag vet att det är ett danspar som har ert kort solo, och han sa att han ska välja de bästa dansarna så jag vill verkligen ha den rollen. Men troligtvis väljer han någon kortare tjej, då alla killar är midgets här.


Ha en bra dag allihopa!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hobbitar (pappa)

2013-02-05 @ 14:57:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0