Beauty & the Geek

Bilder från Beauty & the Geek dansen igår! Efter skolan så gjorde jag, Joanna, Paige, Alanna och Amanda i ordnings oss hemma hos Amanda. Vi hade det väldigt kul! Dansen i sig själv var kanske inte det roligaste, hade varit mer kul om fler hade gått, men hade ändå ganska roligt! Det är så himla kul att bara dansa liksom! Är nu jätte excited inför prom!
 
Idag har jag varit super busy! Imorse skulle jag ha musikal träningar från 10-2, men eftersom min vmamma jobbade idag så kunde hon inte köra mig till skolan, så skulle få skjuts av Sam, en tjej som också är med i musikalen. Vid 10 så hade hon fortfarande inte kommit, och trots alla sms och telefon samtal så svarade hon inte. Cirka en halvtimme senare berättar hon att hennes mobil hade dött så hon hade inte vaknat av något alarm. Vi kom ungefär en timme försent men det var lugnt ändå! Träningen var hård, vi körde in princip bara dans korografi, och en dans är sjukt intense! Jag, Sam och Daphne åkte till McDonalds för lunch (åt deras ranch salad, bästa någonsin). Efter rehearsals så hämtade Maggie upp mig och vi drog till DeKalb för att kolla i lite affärer och köpte froyo på aspen leaf, bästa stället någonsin!
Efter det åkte jag hem, och senare åkte jag och min vmamma till en restaurang för middag, åt en kyckling wrap. Som ni märker, har jag ätit sjukt mycket idag. Som jag skrev i något inlägg tidigare, måste verkligen börja tänkte på kosten. Btw, så har jag gått ner 3 kilo under de senaste 3 veckorna, så nu har jag bara 5 kilo kvar tills jag är back on track igen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Yummy

2013-02-11 @ 08:40:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0