If your dreams don't scare you, they're not big enough

Något det här året verkligen har lärt mig är hur viktigt det är att ha drömmar. Och inte bara att ha drömmar, utan att skapa en möjlighet att göra drömmarna sanna. Har i hela mitt liv haft 4347343628 drömmar, men aldrig riktigt insett att om jag vill att allt ska bli sant så måste jag göra något åt saken. Liksom det är nu när vi är unga man ska göra allt spontant och galent, inte om 20 år. Det är nu man ska verkligen leva livet, inte oroa sig inför framtiden. Att vara här i USA, vilket är en dröm för mig, har bevisat att allt är möjligt. Alla gånger då jag var midre och sa att jag skulle gå i high school i USA, och folk i skolan inte trodde på mig, har nu bevisat att detta är möjligt. Samma sak gäller nu: college, resor, cheerleading, jobb. Allt jag vill göra och uppnå ska jag göra. Från och emd nu tänker jag inte låta något stoppa mig!

Kommentarer
Postat av: linnea

helt rätt! :D
har en frånga.
hade du tränat cheerleading någon gång innan du åkte till usa?

Svar: Ja, jag tävlade i cheerleading när jag bodde i Sverige!
Hanna Olsson

2013-02-25 @ 18:28:25
Postat av: Fanny

sv: Jag ska åka som utbytesstudent 13/14 (troligen med Explorius) så jag undrar, hur mycket fickpengar behöver man per månad? :)

Hoppas resten av ditt utbytesår blir amazing!

Svar: Tack så mycket! :)
Vad roligt! Det här med fickpengar är ganska svårt. En del månader, till exempel de första och de sista, behöver man ganska mycket fickpengar, medans andra månader kan man leva väldigt billigt! Mitt förslag är se de första månaderna du är här hur mycket du behöver, och sen anpassa fickpengarna till det! :) Lycka till!
Hanna Olsson

2013-02-25 @ 18:46:57
URL: http://fannee.blogg.se
Postat av: Jessica

så rätt!<3

2013-02-26 @ 20:46:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0