Just a small town girl, living in a lonely world

Under vår study hall idag så ropade de ut i högtalarna att cheerleding träningen var cancelled (har glömt bort vad det heter på svenska, bortglömd - säger man så?), så jag tänkte "åh, har ju musical träning iallafall", 5 minuter senare ropar de ut att den plus typ alla andra sporter på skolan också är cancelled. Vi tittar sedan ut genom fönstret, och herregud vad det snöar ute! Hannahs bil var täckt av snö, vindrutestorkarna (heter det så) var frustna fast i glasen. Det hela slutade med att vi vi typ helt snöiga, och hade fått in massa snö i typ halva bilen! Men vi dog inte på vägen hem iallafall, vilket var väldigt bra gjort med tanke på hur vädret är! Var hemma vid 3 tiden idag, vilket jag inte alls är van vid, brukar alltid ha någon form av träning, så spenderade hela eftermiddagen med att titta på gamla bilder. Alltså åh vad jag saknar varmt väder! Längtar efter att vara brun och att kunna ha shorts! Vill tillbaka till New York, vill shoppa, vill känna mig fri.
 
Vädret har gjort så att vår TV inte har någon motagning, vilket betyder att jag kommer missa Vampire Diaries och Glee ikväll, vilket inte alls gör mig glad. Försöker få mig själv att få bättre humor genom att fake-online shoppa. Hehehe, min nya grej jag gör när jag har tråkigt! Går in på någon websida, kollar igenom deras sortiment super noga, lägger det jag vill ha i kundvagnen, och sen stänger jag ner fönstret. Hahaha, vad gör man inte om man vill minska shopping suget, men inte vill/kan spendera pengar? Haha, kalla mig galen om ni vill.
 
Eftersom träningen idag var inställd, så kommer vi ha träning efter skolan imorgon. Imorgon är vår semi-formal dans, och jag hade planerat att fixa till mig och sen äta middag med några vänner, men nu hinner jag knappt det med träningen innnan. Tror däremot att jag kan hinna gå ut och äta med dem, och fixa till mig ensam! Får hoppas på att vi slutar träningen ganska tidigt imorgon!

Kommentarer
Postat av: Vicki

Inställd ;)

Svar: Juste! Tack :)
Hanna Olsson

2013-02-08 @ 07:20:36
URL: http://vickiso.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0