Mitt schema!

Hej! Vet att jag inte har skrivit på ett tag, men den här veckan har gått så sjukt segt, även fast jag har varit busy varje dag! Nu har jag iallafall en free period i skolan och tänkte skriva ett inlägg om alla mina klasser! Kan inte göra bold text via mobilen, så får redigera detta inlägg när jag har tillgång till en dator!

Min skola är in delad i så kallade A-days and B-days. Man har alltså 4 lektioner på en a-day och sen nästa dag är det en B-day och man har 4 andra lektioner!

Börjar med A-days:

Pastry Arts: Den svåraste foods klassen, typ hemkunskap men med fokus på bakning. Gillar inte läraren speciellt mycket, speciellt för att hon säger "ummmm" typ hela tiden. Någon sa det till mig under deb första lektionen, och nu är det allt jag kan fokusera på när hon pratar. Räknande en gång: 9 ummm i minuten! Annars så är människorna i den här klassen bra! Idag så bakade vi baguetter!

PE: Gympa, basicly. Hade geografi först, men det kändes för tråkigt och det var typ bara sophmores i klassen. Vi börjar klassen med typ uppvärmning, strech och jogging (idag gjorde vi det utomhus, fyyy vad kallt det var) och sen kör vi någon sport! Nu spelar vi volleyboll, vilket är super kul eftersom gympaläraren är även volleyboll coachen på skolan, så man lär sig ganska mycket! Gillar PE, det är enkelt och det är bra träning!

American History: Samma som förra terminen, men med andra människor vilket är lite tråkigt! Älskar läraren, Mr. Bolger, han är bäst! Annars så är klassen ganska rolig ( även om jag är typ den enda som tycker det), gillar historia. Plus att vi kan få extra credit om vi klär ut oss till någon från den tidsperioden vi jobbar med! Just nu är det 1920 talet vi jobbar med, så jag klädde ut mig till en flapper i onsdags!


Student Assistant: Det är det jag gör nu, sitter i guidance office och delar ut hall passes om det behövs, och liknande saker. Melissa brukar vara här också, så det gör det roligare!

Gym AE: AE är typ läxläsning i 25 minuter, men jag blev flyttad till gympasalen efter som mina betyg var tillräckligt höga. I gym ae så gör man typ det man vill; typ pratar eller spelar någon sport! Jag och Melissa brukar köra volleyboll.

B-days:

Dramatic Writing 2: Drama, liksom. Den här lektionen räknas som min engelska lektion så slipper ta någon engelska vilket är super! Det är typ samma som dramatic Writing 1 från förra terminen, men med mer bättre skådespelare! Vår lärare är bra men super flummig! De två senaste lektionerna har hon släkt ber lamporna, och alla har typ gått runt i en stor cirkel i klassrummet, sen så spelår hon typ värsta tribe musiken and told everybody to follow her: she started dancing and chanting with the music. So in the end we all we're pretending we were bears or penguins (?). Oups, engelska där. Hur som helst så har vi nu en gemansam på hittad tribe med en tribe chant och dans, flummigt jag vet, med as kul!

Geometry: matte, samma som förra terminen. Tråkigt, men känner att jag lär mig saker jag kommer ha nytta för i Sverige!

Spanish 350: blev överlycklig när jag såg att det var in princip samma personer som från förra terminen, bara 2 som inte är kvar! Trivs väldigt bra, man är liksom inte rädd för att säga fel! Gillt läraren också, hon är bra, och jag lär mig mycket också!

Drawing: Den enda art klassen som jag har kvar att ta! Hahahah. Att skissa är inte mitt favorit moment, men det är kul ändå! Gillar också personerna i klassen och läraren!


Typ världens längta inlägg, får fixa till det när jag kommer hem, det ser lite kaosigt ut!

Ikväll är den en basket match, och vi har fått en massa klangomål på the cheerleaders, så vår coach ängande hela gårdagens träning åt att träna på motions och cheers, så nu måste vi visa att vi kan bra bättre än sist!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är bara å blocka

Svar: Va?
Hanna Olsson

2013-01-12 @ 13:56:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0