Floridabound!

Har mycket jag vill beratta for er, men det far vanta tills efter spring break! Direkt efter skolan ska jag namligen aka till Florida! Ar super taggad infor resan (dessvarre inte den 12 langa bilresan ner dit, men anda). Ska till ett stalle som heter Navarre, som ligger vid mexikanska golfen! Kommer hem typ nasta lordag eller sondag, sa vi hors da!

All good things come to an end

Alltså livet här som utbytesstudent är verkligen en ber och dal bana. I söndags på musical rehearsal så bröt jag ihop för att jag mådde så dåligt och funderarde på att om sluta med musikalen skulle vara värt det, och igår gick rehearsal så bra att jag knappt kunde somna i natt för jag var så glad och taggad. Strange, right? Jag har som jag har sagt tidigare en väldigt liten roll, de fanns liksom bara 3 kvinnliga karaktärer, sen resten av alla tjejer ladies in waiting/prinsessor/ random people. Men oh my god, igår på rehearsal la min directer till en liten mini scen med mig och en annan karaktär, så himla roligt. Alltså vill inte spoila här (även fast ingen kommer se musikalen men ändå), men den lilla scenen är bara så sjukt komiskt! Sen när det är applåder och de ropar upp alla som har varit med i musikalen, ni vet i typ storleksordning på rollerna, så har vi även en annan rolig grej planerat! Alltså åhh, jag måste se till att någon filmer det här så att jag kan visa! (Jag vet att jag låter lite över taggad, men eeehhhh det är jag). Liksom är så himla välgjord, liksom något som man verkligen skulle betala något mer för att se. Önskade bara att alla i sverige kunde komma och se den :(
 
Idag så kommer vi även bli utstäppta ur våra klasser vid 11 för att vi ska åka till typ lågstadieskolorna och uppträda med en låt och läsa prinsesssan på ärten (vilket musikalen är basarad på) för alla barn. Ska blir kul, speciellt för att vi missar resten av dagen i skolan! På fredag är det sen premiär, är väldigt nervös men så sjukt taggad. Vill liksom inte att det här ska vara över. 
 
Annars så går allt bra, känns som att jag lever för musikalen nu, och typ springbreak. Juste, fick även kritiken från dommarena från fotograferingstävling jag var på förra helgen. De var på en skala från 1-5, en dommare gav mig typ 3-4, typ medel, en gav mig typ 1-2-3 typ jätte lågt, och en gav mig 5 i allt! Blev så glad att det var i allafall en dommare som tyckte att min skulle vinna!

Go on and try to tear me down, I will be rising from the ground like a skyscraper.

Hade planerat att vara en duktig bloggare och skriva ett inlägg igår kväll, men under the musical rehearsal hände en del saker som fick mig att må väldigt dåligt, och tyckte inte att det kändes rätt att skriva ett inlägg och "låtsas" att allt var bra. 
 
Men, nu får ni ett inlägg istället! Har precis kommit hem från rehearsal! Allt börjar bli bättre i musikalen nu, folk kan sina repliker och danserna är time-ade. Det är liksom bara en vecka kvar till premiären nu! Nästa vecka har vi typ 3-4 timmars rehearsals varje dag!
 
Imorgon ska jag och Sam iväg till den där fotografi tävling som jag pratade om förrut! Är super taggad, även fast jag vet att mitt foto inte kommer vinna (men tror att Sams foto har väldigt stor chans). Sen på söndag så har vi typ helsdags rehearsal igen!
 
Måste be om ursäkt på brist av bilder! Liksom glömmer alltid att fota saker, liksom allt känns som min vardag här. Ska försöka fota lite nu i helgen och under musikalen nästa vecka!

SNOW DAY!

Och självklart, dagen jag inte ville ha en snowday så får vi en. Hursomhelst så är jag ändå glad, det har varit skönt att vila lite. Har spenderat dagen med att titta på flera olika tv serier, ätit nutella och obsessat över cheerleading i alla dess former. Det ända jag verkligen längtar efter med sverige är tryouts i vår. Åhhh, jag måste komma in i laget jag vill, annars tror jag att jag seriöst dör, kommer typ vara ledsen i hela sommaren då. Nej, måste tänka positivt (och se hur bra det gick då idag, liksom fick en snow day ändå :( ). Anyways, det snöar fortfarande, allt är helt vitt ute, ser ut som narnia, not even kidding. Längtar därför allt mer inför Florida, typ lite mer än 2 veckor kvar nu. Tagga!!!!

Xanadu

Igår var jag och några från musikalen i skolan och såg en musikal vid namn Xanadu. Den var väldigt bra, och fick mig att vilja göra fler musikaler! Bil resan hem var ganska awkward dock. Sam blev avsläppt tidigare så sen var det lagom awkward stämning när jag skulle få skjuss hem av en kille jag aldrig pratar med. Typ typiskt amerika, när man får en ride hem av vem som helst i skolan.
 
Det var super fint väder igår med sol och allt, men nu rycktasdet om snöstrom inatt och jag säger bara nej, nej, nej! Lovar er att om vi inte får det och allt går som planerat gör jag en video blogg som jag publicerar här, helt ärligt.

Det är seriöst inte roligt att ta foton med Sam. Bredvid henne ser man alltid helt missbildad ut.
 

Go Huskies!

Hade en helt underbar kväll! Jag, Maddie och Abby åkte och tittade på NIU's basketbolls match. De spelade mot Central Michigan. Tyvärr så förlorade NIU, men det var kul ändå! Vi fick se får coach uppträda med hennes cheer lag, och vi fick även vara med på den stora tv monitoren! The cheerleaders kastade ut tshirts och jag lyckades fånga en! Sen så delade de även ut andra tröjor gratis, så fick kom hem med 2 helt gratis tshirts! Jag fick även testa på ice cream dippin' dots som ni ser här ovan, typ glass formad i massa kulor! Efter matchen gick vi och åt middag på Chipotle (mexikansk mat). Kvällen avslutades på Aspen leaf!

I'm either bored, or super busy. There's no in-between.

 
Är riktigt uttråkad för tillfället, vilket inte händer allt för ofta längre, något som jag tycker är bra. Nej, behöver faktiskt ta det lite lugnt, har ganska många planer inför den kommande månaden. I kväll ska jag och Maddie åka och kolla på Nothern Illinois University's basket match. Maddie går också i cheer laget och vi coach är näämligen en cheerleader på NIU så vi tänkte att det skulle vara kul att åka och titta!
 
Imorgon ska några från musikalen åka iväg till ett collage och kolla på deras uppsättning av en musikal som heter Xanadu. Ska bli kul, speciellt för att alla musikal-kids är så himla sköna.
 
Nästa tisdag blir det återigen en pjäs! Fast den här gången inne i Chicago på the Shakespeare Theater på Navy Pier. Det är en field trip med drama lektionen i skolan, så vi kommer vara borta hela dagen (vilket betyder ingen skola). Vi ska se Julius Ceasar, och super taggad!
 
Sen på onsdagen så har vi winter banquet med cheerleading. Typ avslutningskväll då coachen delar ut typ olika priser och så, ska bli kul att se hur en typiskt amerikansk banquet är!
 
Nästa lördag är även foto tävling som jag berättade om förrut. Jag och typ 6 andra elever från skolan ska iväg för att representera Genoa Kingston high school i en foto tävling! Fick se min bild uppstorad, och det kändes ganska häftigt, men jag vet att den inte kommer vinna, men det är kul ändå!
 
Som ni ser så har jag ganska mycket på gång den kommande veckan, så att vara lite uttråkad idag är nog okej. Tror att hela mars kommer gå sjukt fort, allt först med allt kul denna vecka, sen veckan därpå har musikalen premiär så det kommer vara mycket på gång med det, och veckan efter åker jag till florida och sen är det spring break! Sen så är det påsk efter det, sen mr. gk, sen prom, sen graduation, sen sommarlov, sen åker jag hem. Och vips, så var resten av min tid här borta! Det är så sjukt att inse att om 3 månader, mindre än 90 dagar är jag tillbaka i sverige igen. Jag. Vill. Inte. Det går inte en dag längre då jag inte mår dåligt när jag tänker tanken att lämna USA. Det är hemskt. Vet inte riktigt hur jag kommer vara när jag kommer tillbaka till sverige igen, kommer kännas som jag lämnade mig själv i usa. Som ni även märker så är min svenska sämst, och jag orkar inte ens försöka.  Nej, måste sluta skriva om det här, blir alldeles för deprimerad. Ska fokusera på allt kul som kommer upp! 
 
Btw blir så himla glad när jag märker att jag får mer läsare här! Det får mig också att börja tänka lite mer på att skriva oftare! Skulle även vara trevligt om ni kommenterade lite mer!
 


RSS 2.0