All good things come to an end

Alltså livet här som utbytesstudent är verkligen en ber och dal bana. I söndags på musical rehearsal så bröt jag ihop för att jag mådde så dåligt och funderarde på att om sluta med musikalen skulle vara värt det, och igår gick rehearsal så bra att jag knappt kunde somna i natt för jag var så glad och taggad. Strange, right? Jag har som jag har sagt tidigare en väldigt liten roll, de fanns liksom bara 3 kvinnliga karaktärer, sen resten av alla tjejer ladies in waiting/prinsessor/ random people. Men oh my god, igår på rehearsal la min directer till en liten mini scen med mig och en annan karaktär, så himla roligt. Alltså vill inte spoila här (även fast ingen kommer se musikalen men ändå), men den lilla scenen är bara så sjukt komiskt! Sen när det är applåder och de ropar upp alla som har varit med i musikalen, ni vet i typ storleksordning på rollerna, så har vi även en annan rolig grej planerat! Alltså åhh, jag måste se till att någon filmer det här så att jag kan visa! (Jag vet att jag låter lite över taggad, men eeehhhh det är jag). Liksom är så himla välgjord, liksom något som man verkligen skulle betala något mer för att se. Önskade bara att alla i sverige kunde komma och se den :(
 
Idag så kommer vi även bli utstäppta ur våra klasser vid 11 för att vi ska åka till typ lågstadieskolorna och uppträda med en låt och läsa prinsesssan på ärten (vilket musikalen är basarad på) för alla barn. Ska blir kul, speciellt för att vi missar resten av dagen i skolan! På fredag är det sen premiär, är väldigt nervös men så sjukt taggad. Vill liksom inte att det här ska vara över. 
 
Annars så går allt bra, känns som att jag lever för musikalen nu, och typ springbreak. Juste, fick även kritiken från dommarena från fotograferingstävling jag var på förra helgen. De var på en skala från 1-5, en dommare gav mig typ 3-4, typ medel, en gav mig typ 1-2-3 typ jätte lågt, och en gav mig 5 i allt! Blev så glad att det var i allafall en dommare som tyckte att min skulle vinna!

Kommentarer
Postat av: Anonym

showtime :)

2013-03-14 @ 16:44:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0