I'm either bored, or super busy. There's no in-between.

 
Är riktigt uttråkad för tillfället, vilket inte händer allt för ofta längre, något som jag tycker är bra. Nej, behöver faktiskt ta det lite lugnt, har ganska många planer inför den kommande månaden. I kväll ska jag och Maddie åka och kolla på Nothern Illinois University's basket match. Maddie går också i cheer laget och vi coach är näämligen en cheerleader på NIU så vi tänkte att det skulle vara kul att åka och titta!
 
Imorgon ska några från musikalen åka iväg till ett collage och kolla på deras uppsättning av en musikal som heter Xanadu. Ska bli kul, speciellt för att alla musikal-kids är så himla sköna.
 
Nästa tisdag blir det återigen en pjäs! Fast den här gången inne i Chicago på the Shakespeare Theater på Navy Pier. Det är en field trip med drama lektionen i skolan, så vi kommer vara borta hela dagen (vilket betyder ingen skola). Vi ska se Julius Ceasar, och super taggad!
 
Sen på onsdagen så har vi winter banquet med cheerleading. Typ avslutningskväll då coachen delar ut typ olika priser och så, ska bli kul att se hur en typiskt amerikansk banquet är!
 
Nästa lördag är även foto tävling som jag berättade om förrut. Jag och typ 6 andra elever från skolan ska iväg för att representera Genoa Kingston high school i en foto tävling! Fick se min bild uppstorad, och det kändes ganska häftigt, men jag vet att den inte kommer vinna, men det är kul ändå!
 
Som ni ser så har jag ganska mycket på gång den kommande veckan, så att vara lite uttråkad idag är nog okej. Tror att hela mars kommer gå sjukt fort, allt först med allt kul denna vecka, sen veckan därpå har musikalen premiär så det kommer vara mycket på gång med det, och veckan efter åker jag till florida och sen är det spring break! Sen så är det påsk efter det, sen mr. gk, sen prom, sen graduation, sen sommarlov, sen åker jag hem. Och vips, så var resten av min tid här borta! Det är så sjukt att inse att om 3 månader, mindre än 90 dagar är jag tillbaka i sverige igen. Jag. Vill. Inte. Det går inte en dag längre då jag inte mår dåligt när jag tänker tanken att lämna USA. Det är hemskt. Vet inte riktigt hur jag kommer vara när jag kommer tillbaka till sverige igen, kommer kännas som jag lämnade mig själv i usa. Som ni även märker så är min svenska sämst, och jag orkar inte ens försöka.  Nej, måste sluta skriva om det här, blir alldeles för deprimerad. Ska fokusera på allt kul som kommer upp! 
 
Btw blir så himla glad när jag märker att jag får mer läsare här! Det får mig också att börja tänka lite mer på att skriva oftare! Skulle även vara trevligt om ni kommenterade lite mer!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Taket it easy

2013-03-11 @ 16:40:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0