Time flies

Mycket som är pågång här i USA. I fredags var jag med Maddie, lördags shoppade jag lite och gick på bio och i söndags var jag med Joanna. Vi hade en liten photoshoot, men blandade resultat. Bilderna ovan är några som vi gillade!
Var även på skolans jazz dans här om dagen! Jätte kul med jazz bandet som spelade musik! Vi fick även lära oss lite olika 20-tals pardanser vilka vi dansade typ hela kvällen!
Jazzdans outfit. Mitt art project, där vi var tvunga att rita minst 10 olicka händer!
Vi har jobbat med Shakespeare på draman, här jag som Juliet och Tori som the Nurse i Romeo & Juliet. I torsdags åkte vi även på en fieldtrip till Navy Pier i Chicago. Vi gick och såg den pjäs som var en hiphop version av Othello. Var skeptisk först men herregud var bra den var! Det var bara 4 killar som var med, och de rappade exakt hela pjäsen. Inga pauser, allt rimmade och var även humoristiskt. De spelade typ 3-4 rollar var, typ allt från en kvinna, till rapparna till en nörd. Allt max tiden de kanske hade när de inte rappade kanske var typ 2 minuter! Så sjukt imponerande, kan inte ens beskriva det!
Vi har även åkt iväg till en art tävling, typ DM för skolorna i mitt område. Totalt var det över 800 bidrag i olika kategorier, och mitt bidrag fick tredje plats in sin kategori!!! Vår skola kom hem med 3 brons medaljer totalt!
Sitter just nu och äter denna underbara Ben & Jerry, så god! Och sen en random mac&cheese bild från Panera, haha.
 
 
Idag har det varit typ 30 grader ute, ska även bli det imorgon, men sen blir det kallt igen! Vilket är sämst eftersom vi har vår prom på fredag! Är super taggad inför det, vi är även lediga på dagen så ska gå och fixa naglar och så på en salong! Graduation är om två veckor, så har knappt någon tid kvar i skolan, tror det är 7 vanliga skoldagar kvar! Insane! Om en måand sitter jag liksom hemma i Sverige. Påtal om det, har ingen aning om hur jag ska få hem alla mina saker.....lite panik där! Och juste, den 10 maj ska jag och Joanna gå och se Ed Sheeran!!!! Så sjukt taggad! Känns super konstigt att allt är så nära, liksom prom är den här veckan, sen konserten och sen graduation! Tiden flyger iväg........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0